Havva_nur7 Hanımlar hayırlı günler 29 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 haftadır sağ kalçamda ve belime doğru bir ağrı var hareket etmemi engelliyor sizce nedeni ne olabilir? Yaşayan var mı aranızda
cokkasmabeabi Havva_nur7 en başından beri hem de 😩 az kaldı geçecek diye ümit ediyorum geçmezse kesin fıtığa çevirdi
chefmom Havva_nur7 bende de vardı bebek sinirlerin üzerinde yatıyor demişti magnezyum içiyordum birde
Fnsengul Bende de aynı durum vardı ve kalçam da çatlak vardı. Doktorum karnın büyüdükçe kalça kemiğine baskı yapıyor o yüzden ağrı yapar demişti. Gerçekten de doğumdan sonra geçti ağrılarım yok şuan
Kocyigit1 Fnsengul herkes doğum sonrası geçiyor diyor valla ona dayanarak sabrediyorum çok zor hemde çok farklı bir olgu bu.
Havva_nur7 Kocyigit1 Bende aynı dayanılmaz bir ağrı doktorum magnezyum ilacı verdi faydası olur diye ama maalesef
Fnsengul Kocyigit1 doğum esnasında yanlış ıkınma yapmazsan geçiyor. Fakat yanlış ıkınma yaparsan ağrı daha da artıyor ☺️
Kocyigit1 Havva_nur7 benim de magnezyum günde bir kereden 2 kereye çıkardı . Soda vb içiyorum ama yok fayda vermedi hiç.
sumeyyeolcer Bende de aynı durum var kalçadan bacağıma vuruyor ağrısı toparlayarak yürüyorum artık. Doktorum siyatik ağrısı olduğunu söyledi. Doğumdan sonra geçiyormuş.
Gokyuzumavi sumeyyeolcer @Havva_nur7 32 haftalık hamileyim bende de nerdeyse iki haftadır bu ağrı var sağ kalçamın ortası ve sağ belim ağrıyor topallayarak yürüyorum yatarken acımıyor ama ayağa kalkıp sağ ayağımın üzerine basamıyorum doktor emar istedi ama çektirmekte istemiyorum ne yapıcam bilemiyorum çözüm bulabildiniz mi siz 😕
Havva_nur7 Nurcihannan Etrafımdaki yaşlılar Kengi diye bir şey diyorlar genelde kız bebeğine hamile olanlarda olur bastırman lazım dediler ama ben bastırmaktanda korkuyorum bebeği riske atmamak için
sumeyyeolcer Gokyuzumavi doktorum parol dışında bişey yazamam dedi. Çevremde bu durumu yaşayanlar da olmuş doğumdan sonra geçer dedi herkes. Maalesef doğuma kadar sabretmek zorundayım. Anne olmak hiç kolay değil🥲
Gokyuzumavi sumeyyeolcer Parol banada yazmıştı doktor ama içmedim hiç içsem geçirirmiki emin değilim çünkü normal otururken bir ağrı yok hareket etmek istediğimde acı oluyor siz parol içtiniz mi faydası oluyor mu ? Emarda istememiş sanırım sizden 😕
Gokyuzumavi sumeyyeolcer Parol banada yazmıştı doktor ama içmedim hiç içsem geçirirmiki emin değilim çünkü normal otururken bir ağrı yok hareket etmek istediğimde acı oluyor siz parol içtiniz mi faydası oluyor mu ? Emarda istememiş sanırım sizden 😕
HilalOturak 14 haftalığım sadece bu sıkıntıyı çeken ben değilmişim. Ağlıyorum artık çözüm bulan nolur banada söylesin dayanılmaz bi ağrı içindeyim.