Merve800 Kızlarrr yarın sezeryan doğumum var ama elimde değil çok fazla korkuyorum. O yapılan iğneden, sonrasından, dikiş ağrısından çok korkuyorum 🤦🏻♀️ nasıl yenerim bu korkuyu sizin sezeryan nasıl geçmişti ? O iğne çok ağrıtıyor mu ?
zeynozey Merve800 1 hafta önce 2. Sezeryanımı oldum. Spinal iğneyi hiç hissetmiyorsun bile:) ameliyat sonrası uyuşukluk geçince tabi ki bi acı var ama dayanılmayacak bi acı değil. Hastahanede zaten düzenli ağrı kesici iğne vuruyorlar ilk günler hafif geçiyor sonra zaten git gide hafifliyor ağrı sızı
Asyaegemenmom Merve800 ben genel anestezi oldum dusuk tansiyondan dolayı ama ilk ayağa kalkış zordu ama alışıyor beden bir zaman sonra
Yazmelegi_ Merve800 panik atak olurum diye birde acil sezeryan oldu iyice panik oldum dedim genel yapın uyuyup uyanmak istiyorum o yüzden genel oldm
Nur12nur3 Merve800 10 gün önce sezeryan oldum genel anestezi ile oldum korktuğum için ilk gün gaz çıkarmakta zorlanıyorsun bunun olmaması için bol bol yürüyüş yap ben öyle yaptım dikiş ağrıların evet olacak acısı da olacak kalkıp otururken özelikle ama günden güne hafifleyecek ben 5. Gün toparlandım kendi işimi kendim gördüm korkma yani bende çok korktum hiç korkulacak gibi değilmis :)
Daisy0000 Merve800 O korkuyu yenemezsiniz malesef.. O an baktınız çok panik oluyorsunuz sadece gözünüzü kapatıp dua edin ben öyle yaptım.. Bu arada iğne asla acıtmıyor ,ben o iğneyi 8 defa oldum. Ameliyatta hiçbir şey yok ama malesef sonrası zor