Elifeski22 Bugün doktoruma gittim bebeğim iyi çok şükür sıkıntımız yok ☺️ doktorum 2 hafta sonra 37 Haftada sabah aç karnına geleceksin dedi normal doğum mu istiyorsun vs sordu.. Şimdi merak ettiğim bir konu var 37 haftada hangi tahliller yapılıyor ? Çatı muayenesi de yapar mı acaba?
zeynozey Elifeski22 kan degerlerine filan bakıyolar kan grubuna filn. Normal doğum istiyorsan çatı muayenesi yapar 37 de artık
Elifeski22 Tugrann-annesi0404 sizinki rutin kontrol galiba 🤔 her doktor yapmıyor mu acaba bu tahlilleri felan
Mummumlilo Ben 36. Haftafayım dün kontrole gittim normal doğum için kan ve idrar tahlili yapılıyormuş baya kan aldılar haftaya değerlerime bakacak doktor
Tugrann-annesi0404 Elifeski22 benim 37. haftaya kadar aylık kontroldü şimdiden sonra doğuma kadar her hafta gidicem. Kan ve idrar tahlili gerektiğinde yaptırmıştı doktorum şu an her şey yolunda gittiği için standart her şey😂
Berrin- zeynozey anladım teşekkürler peki herhangi durumda bakıyor mu acil durumda mı bakıyor kontrolde mi
zeynozey Berrin- her doktor çatı muayenesi yapmıyor, kontrolde yapıp yapmamasıda doktoruna bağlı biraz. Acil durumlarda mutlaka bakıyorlar, sancı olur, nişan gelir filn