Mucizemgeldi 28 haftalık gebeyim iki gündür ağrım var ve bayâ çok Sarı akıntı yaşıyorum normal mi korkuyorum
Nr_avc3 Mucizemgeldi bende 26+4üm canım sarı değil ama kremsi bir akıntım var kokusu vs. Yok hafif ağrım da var galiba bebek büyüdüğü ve Rahim genişlediği için adet ağrısı gibi
zels2929 Mucizemgeldi çok normal 38 haftalık olucaz günlük ped takmaktan çamaşır yıkamaktan helak oluyorum bebek geniştikce büyüdükçe oluyor idrarda yanma kaşıntı olursa sıkıntı ama diğer türlü normal sayıyorlar
Nr_avc3 Tusse18 pazartesi günü randevum var doktoruma sorduğumda cevabını sana da söylerim canım inşallah bir şey Çıkmaz sanmıyorum bende de kasık ağrısı bu aralar çok olmaya başladı ona eşlik eden bir akıntım var sadece
Tusse18 Nr_avc3 çok iyi olur canım benim randevuma var daha 🫶🏻 kasık ve pelvik ağrı bende de oluyor büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum
Nr_avc3 Tusse18 canım anca yazabildim kusura bakma doktorum vajinal fitil verdi iki kullanımlık buda vajinal mantarı önlemek için herhangi bir şey demedi normal dedi ama yine de fitil vereyim dedi
Tsrhlya Mucizemgeldi Bende de olmuştu o haftalarda 31.haftadayım ara ara oluyor yine doktora gittim test yaptı muayene etti bir şey çıkmadı ani hareketler yapma çok yorulma dedi