G-Bahar Ben 11.haftada ikili tarama testi yaptirdim sonuç temiz çıktı şuan 19.haftamdayim doktorum bidaha üçlü veya dörtlü tarama testi yapalım diye bişey demedim sizce gerek varmi tek ikili test yeterli oluyor mu ?
Yazmelegi_ G-Bahar ben ikili üçlü yaptırmadım detaylı ile 4 lu yaptırmıştım 4 luyu de diğer testleri yaptırmadım diye yaptırdılar yani ikili temizse diğerlerine gerek yok bence
gamzecgr G-Bahar 2li temiz çıkınca yaptırmaya pek gerek görmüyor doktorlar zaten 20.hafta detaylı ultrason oluyor o da 3lü ve 4lü testte istediği sonuçları veriyor
G-Bahar Mavimsii_56 %90 sağlikli dedi doktor ama sonucunu hatirlamiyorum kac ciktigini doktor kağidi alip dosyaya koydu cunku.
G-Bahar gamzecgr peki bu detayli ultrason dediginiZ ayrintili bakiyolar yarim saat falan suruyo omu oluyo
Fatmali2207 Merhaba bence dörtlü tarama çok önemli ben ikili ve dörtlü Fetal DNA da yaptırdım çünkü şuanda Turkiyenin test doğruluğu çok azalmış bu yüzden Fetal de yaptırdım maddi durumunuz yeterli ise tavsiye ederim