hlalclky1 Daha önce hiç evdeki malzemelerle gebelik testi yapmaya çalıştınız mı veya bildiğiniz yöntemler var mı
Yigit_Yagiz_Moms hlalclky1 idrara çamaşır suyu dökünce kola gibi köpürüyorsa pozitiftir. Benim adet olmam gereken gün baktım idrarım kokuyor sonra çamaşır suyu testini deneyeyim dedim baya köpürdü şaşırdım ertesi gün ilk idrarla gebelik testi yaptım pozitif çıktı
hlalclky1 Bircanm bende şimdi karbonatla denedim eğer doğruysa hamileyim 😄 çamaşır suyuyla nasıl yapılıyor
Seval0Seval Bircanm ayy bunu bana arkadaşım dedi yap günün geçerse çamaşır suyuna idrar koydam köpüklense gebe birşey olmasa gebe değilsin dedi doğru mu
Bircanm hlalclky1 bi kaba idrarı yapıp üzerine çamaşır suyu döktüm kola asidi gibi kabardı sonrasında test alıp yaptım pozitif çıkmıştı
tatlibebegim_ Bircanm bende denedim şimdi aşılama olmuştım bugün 9.günü kola asiti gibi kabarmadı ama aşırı köpük oldu 3 katına çıktı ve idrar kayboldu hepsi köpük oldu sence hamilelik var mııı🥳
tatlibebegim_ Beyzanrrr bende denedimde az önce aşılama olmuştım bugün 9.günü kola asiti gibi taşmadı ama aşırı köpük oldu 3 katına çıktı ve idrar kayboldu hepsi köpük oldu sence hamilelik var mıdırr😳
Bircanm tatlibebegim_ olabilir ben sonrasında test alıp yapmıştım pozitif çıkmıştı 😊 umarım sizinkide doğrudur ❤️
tatlibebegim_ Seval0Seval ben az önce denedim aşılama olmuştum 9.günü bugün köpük köpük oldu idrarımdan bi damla bile kalmadı hepsi bulaşık köpüğü gibi kabardı
Seval0Seval tatlibebegim_ @hlalclky1 inşllah vardır kızlar bugün ine olup yarın başlıcam inşallah olur
hlalclky1 Kızlar bende yaptım şimdi dediğiniz gibi kola asidi gibi olduuuu yarın test alıp deneyeceğim inşallah çıkar dua edin 🙏🏻
tatlibebegim_ hlalclky1 ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız yaa benim idrarımdan bi damla bile kalmadı hepsi köpük oldu seninde öyle miydii
tatlibebegim_ Seval0Seval inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ilkinde iğnenin etkisi pek olmamıştı ikincide çok fazla belirtiler oldu
hlalclky1 Benim şuan kanamam başladı ama adetime daha 4 5 gün var 😣 yerleşme kanaması olabilir mi nasıl anlicam