Mutluanne66 Meraba Ya su bı kaç gündür rahmimin kemikleri agriyo önce ki gebeliklerim de bukadar değildi bir de çok özür dilerik soyluyorum ama anliyamadim vajinamda baya bı ıslaklık oluyor akintimi sıvı mi bilmiyorum
Mrv001 Mutluanne66 tam t noktasında bi ağrı mi pelvis cnm açılmadan rahme olan baskıdan bende çok şiddetli yaşadım o ağrıyı yan yatarken ayağım kıpırdamıyor öyle ağrı giriyordu 37 haftamda başlayıp 2 hafta falan sürdü kendiliğinden geçti şuan o ağrı sanırım benim oğlan kanaldan yukarı çıkıyor bulantilarim arttı nasil iş bu hamilelik gerçekten kafam basmıyor artık son zamanları 😒😂
Tusse18 Mutluanne66 25.haftadayım bir buçuk haftadır falan bende de var hatta yürüyünce şiddetleniyor yatınca geçiyor normal dedi doktor için rahat etsin progestan kullan dedi fitil olarak atıyorum arada galiba iyi geldi ağrılara
angel4545 Mutluanne66 bende de öyle 3 gündür korkuyorum bende önceki hamileliğimde hiç biyle şeyler yaşamadım birde haftaya amniyosentez yapilcak hepten korktum insn suyu grliyo sanıp tedirgin oluyo
Mutluanne66 minikmelegim_ ya iki bacak agramin kemikleri mi diyim ne diyim bilmiyom ki vajinanin içi agriymiyo bu basıncını histeriyo nasıl bir şey anlamadım daha önce bukadar hisetmedim böyle ağrı
Mrv001 Mutluanne66 gittigimde 32 haftasından beri dönmüştü 36 haftalikken gittigimde de kanala yerleşmiş doğum pozisyonunu almıştı sanırım bebis kendini ittirmek istiyor ama doğum başlamıyor bi türlü o yüzden oluyor galiba bu ağrılar ama doktor normal artık kemikler son 2 ay kala esner açılır doğuma hazırlanmak için o yüzden pelvis ağrıları normal demişti
Tusse18 Mutluanne66 bana da içim rahat etsin diye verdi aslında yani ilaçlık bir durum yok bakarsan,normalmiş zayıfsan bir de daha çok oluyor
Mutluanne66 Tusse18 hım anladım doktora gidicektim gerek kalmadı ben de plsaenta previa var ya acaba ondan mı dedim
Ygmrcylin 34 deyim bende Benım de çok agrım var dediğin yerde bebek kanala girince kemikler iyice açılıyor o yüzden agrı oluyor