gl12cn34 Gamze4127 izmit medar cok güzel hastane bence butik otel gibi herkes cok ilgili hastanede yeni yapıldığı için odaları vs. Cok güzel . Benim doktorum bazı günler izmit medarda bazı günler Gölcük medar da. Cok saçma ama İzmit medar ve Gölcük medar arasında doğumda fiyat farkı oynuyor aynı doktor olmasına rağmen . Gölcük medarda Muayene ücreti 765 doğum ücreti 8 bindi 10 bin oldu. İzmit medarda muayene 765 doğum ücreti 12.500 dü ama oda değişti ne kadar oldu bilmiyorum fakat 15 vardır
Nurhayatt41 hunilimom doğrudur ben anlamadım nasıl iş medarda normal kadın doğumcuya 12 doçent olan kadın doğumcuya 15 demişlerdi banada şimdi değişmişmidir bilmiyorm özel hastane böyle maalesef ne koparırsak kârdır diyolar bizde sağlıklı doğsunlard yeterki veririz diyorz napalm 🤷🏼♀️
Beyzanrkrkmz Juniorannesii ben bi kaç ay önce sormuştum 8 bindi yıl sonuna doğru 10 bin olucak demişlerdi ama bilmiyorum bi dahaki gidişiöde konuşacağım yine bide eltimde orda yaptı ama 3. Çocuk falan olunca veya daha önce sezeryan falan olunca farklı fiyat veriyolar galiba dedi çünkü kendisi 3. Doğumu yaptı ama net bilgim yok🥲
gl12cn34 Gamze4127 12 dediyse çok iyi bence , pazartesi sezeryan olucam ben bilsem Gölcük değiş İzmit’i ayarlardır ben 15 falan olmustur diye bekledim , gerçekten güzel hastane İzmit medar odaları kocaman ferah temiz
Nurhayatt41 hunilimom en iyisi aslında 😂benm biraz riskliydi bide tüp bebek ondan özele gitmeyi tercih ettm yoksa devlette iyi bi doktor buldunmu devlet daha iyi
Gamze4127 Nurhayatt41 Sağlıkla gelsin🌸 fiyat konusunda herkese ayrı fiyat veriliyor onu fark ettim benim doğuma da az kaldı geneli 12 civarı fiyat veriyor bana
hunilimom Nurhayatt41 kesinlikle son doktorum çok iyiydi şimdi şehir hastanesine gitti hastaları peşine gitti 😂😂
Gamze4127 Nurhayatt41 yok Marmara ve Medar ile iletişime geçtim ama duyduklarımda genel 12 15 bin civarı deniliyor eski fiyatlarda 8 imiş