rumeysattnc Gamze4127 atakent cihana gidiyorum muane 815 2 ci hamileliğim doktorumdan memnun olduğum için gidiyorum salı günü doğum fiyatını soracağım
Beyzanrkrkmz Gamze4127 ben medar a gidiyorum doğum 8 bin ama 10 olacakmış her iki doğumda aynı fiyat muayene ücretide 675 tl veriyoruz 🙂
esragunenc Gamze4127 ben medikal park reyhan arpacıya gidiyorum doktorumdan aşırı memnunum kendisi oldukça ilgili muayene ücreti en son 750 civarındaydı benim özel sağlık sigortam var o yüzden doğum ücretinide bilemiyorum .
rumeysattnc Gonul3434 ilk doğumunu gölcük medarda yaptım doktorumdan çok memnundum ama şimdi kendisi atakent cihanda geçmiş 2 ci hamileliğim cihana gidiyorum doktorumdan memnun olduğum için muane 815 tl doğum fiyatını salı günü soracağım burda bir arkadaş atakent cihandan doğum paketi almış olursa bende alacağım fiyat bilgisi o zaman yazarım
Sultannbstrk sedactnky aktifte 10 bin miii 2 hafta önce ablam 15 bine yaptı doğumu ve üzerine şuan muayenelere zam geldi ona da geldiğini düşünüyorum
rumeysattnc Beyzanrkrkmz şaşırdım komşu gitti medara 765 muane doğum içinde 15 bin dediler 1 ay önce enteresan ya herkese farklı fiyat mı veriyorlar ki
Juniorannesii Beyzanrkrkmz ne zaman sordunuz acaba? Ben 2 hafta önce sordum 11bin dediler 🤷🏻♀️ herkese farklı söylüyorlar sanırım 🤔
ikizler_ Beyzanrkrkmz beyza hanım ben de gölcük medara gidiyorum muayene ücreti 2 kez zamlandı ve 920 tlyi buldu. Sizin muayene ücretiniz nasıl bu kadar düşük, ne zaman gittiniz acaba en son?
mirooo Doktor olarak önerebileceğiniz biri var mı ben akademide nuri beye başladım arkadaşlarımın tavsiyesiyle, fakat bana bir tık uzak geliyor medar tarafında oturuyorum bende
sedactnky Sultannbstrk Çarşamba günü sordum 10 bin dediler. belki spral yada bağlatma da yaptırmıştır
rumeysattnc Gamze4127 yok malesef ki benim doktorum gölcük medardan Atakent cihana geçti onun için bende oraya gidiyorum medarda bazı şeyleri sevmedim ama doktorum memnun olduğum için orda doğum yaptım
gl12cn34 Gamze4127 izmit medar cok güzel hastane bence butik otel gibi herkes cok ilgili hastanede yeni yapıldığı için odaları vs. Cok güzel . Benim doktorum bazı günler izmit medarda bazı günler Gölcük medar da. Cok saçma ama İzmit medar ve Gölcük medar arasında doğumda fiyat farkı oynuyor aynı doktor olmasına rağmen . Gölcük medarda Muayene ücreti 765 doğum ücreti 8 bindi 10 bin oldu. İzmit medarda muayene 765 doğum ücreti 12.500 dü ama oda değişti ne kadar oldu bilmiyorum fakat 15 vardır
Gamze4127 Sultannbstrk uygunuma geldi cidden bazılarına farklı fiyat söylenmiş sanırım hastaneler baya uçmuş
Sultannbstrk Gamze4127 şuan fiyatlar uçmuş temmuz itibariyle muayenelere bile 2 zam geldi doğuma kadar başka gelmez inşallah 😄