pinkioctober Doğumun yönteminden ziyade bende aonrası için korkuyorum acaba yetebilecek miyim evle birlikte götürebilecek miyim diye🥺 eşim çok yardımcı olmuyor depresyona girerim de sütüm kesilir besleyemem diye çok çekiniyorum
damlaguneyerii pinkioctober aa hic öyle düşünmeyin anne oluyosunuz siz , en iyi şeyi her zaman bebeğinize siz verebilirsiniz 🙏🏼 annelik fedakarlık 😍 eminim üstesinden cok güzel gelirsiniz
damlaguneyerii ikiprensannesi__ bel diskimde kayma var bu riski alamam :) genel benim icin ideal olan
Tgc16 damlaguneyerii Bende 37+4 haftalık oldumm bugün. Salı günü gidicez bizde gün belirlemeye sezeryan doğum için. Aynı şeyleri yaşıyoruz şuanda. Sıcaklar bı yandan,mide bulantısı baş dönmesi vs. Hem kavuşmak istiyorum hem de korku endişe heyecan karışık duygular. 😊
Aleyy_26 Benim ki daha beter hormonlar öyle bir vurdu ki beni evi terk etmeyi kocamdan ayrılmayı herşeyi düşündüm evde meyve yok diye ağladığımı biliyorum resmen 🙃🙃🙃
Seastar88 damlaguneyerii ya benim de bugun karar verildi 😬Duygusallık hat safhada😮💨Şimdi boyle alısmıstık 2 kişi olmaya bir anda minicik bir mucıze🤭Uykusuz geceler geliyorrr🤭Ameliyattan korkmuyorum zaten artık lazerle yapıyorlarmıs ama degısık bir duygu ne bileyim…😊