Aslimutlu Kızlar 19+2 yim kasıklarım biraz üstünde tık tık bişey atıyo sanki hemde aksama kadar ara sıra duruyo tekmemi ilk gebeliğim erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum ne olduğunu anlayamadım 😔
Mldgs Belirli aralıklarla yapıyorsa hıçkırıyordur canım, ben de ilk hissettiğimde garip hissetmişrim tekme atıyoe zannetmiştim ama hıçkırıkmış. Korkucak bir şey yok çok normal bir şey🤗 Aslimutlu
lkayRazgatLolu Hilalakar 19+2 yim 3-4 gündür yataktan yada koltuktan kalkerken resmen zıplıyorum değişik bişeyler oluyo çözemiyorum ptes doktora sorucam. Devletteki doktora sordum bağırsak hareketi dio ne alaka yani sanki bağırsak hareketi görmedim hayatımda 😂
Mldgs Hayır erken değil ben de o zamanlarda hissetmiştim için rahat olsun😊 yine de doktoruna sorarsın için daha rahat eder Aslimutlu
Cansusamasti Aslimutlu evet tekme atmaya başlamış 😊 bende 20 haftaligim 18.haftadan beri hissediyorum bebegimi ilerleyen haftalarda daha kuvvetli aticak şimdi içinde balon patlıyor gibi oluyor çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
hande123 Aslimutlu bende dün hissettim 18+4 günlüğüm harika bişey 😊 senin haftana geldiğimde daha çok hissederim inşallah 🙏🏻
Mervetemel 17 ci haftamdan beri hissediyorum bende ilk gebeliğim ama elini karnıma koyan bile hisediyo 😊
Aslimutlu [bilinmeyen] banada 14.cü haftamda erkek dediler değişmedi bi daha doktordan doktora fark var cnm belki değişmez