Gncgozde Merhaba tüp bebek tedavi sürecindeyim. Yumurtalar toplandı donduruldu. Transfer olacaktım bu ay doktorum başka hastaneye gidecekmiş transfer iptal oldu. Emrioları taşıyacam başka hastanede yaptırmak istiyorum tavsiyesi olan var mı?
cnntylmz Gncgozde hangi hastanede embriyolar ben osman balcida yaptirim suan ikizlere hamileyim hic dusünme asla pisman olmazsin
Kubroli Bende novafertil de Dr ali Sami Gürbüz hocama yaptırdım kesiklikle çokkk memnun kalırsınız şiddetle tavsiye ediyorum
Yasemin1408 Ferdane23 Kubroli Hakin Kizlar bana Ali sami gurbuz doktor hakknda bilgi verirmsnz ? Bende tup bebek yaptiracagm ve biraz tedirginim sonucta o kadar maddiyat gidecek ve kacinci denemenizde oldu sorun kimdeydi lutfen yardimci olun
Gncgozde Aslında doktorum da medova ya gidecem dedi ama onunla devam mı etmeliyim bilmiyorum. Başka hastaneleri de araştırayım dedim. Açıkcası aylardır transfer için bekliyorum ve iyi Bi doktora gitmek istiyorum
Ferdane23 Bende novafertil tüp bebek merkezinde Ali Sami Gürbüz hocama gidiyorum 31 Ağustos da transferim oldu beklemedeyim çok memnunum doktorumdan dua edin kızlar
Hakin Bende Ali sami gürbüz beyin hastasıydım kendisi bana ilaç vermişti hamilelik olması için, çok şükür de oldu bebeğim şuan iki aylık🥹🥰 Rabbim isteyen herkese versin çok iyi bi doktordur ali sami bey😊
Gncgozde Evet gitti medova ya ayın 7 de başlayacak öyke dedi bana bende oraya geçtim mecbur emrioları oraya taşıyacam
Happydg 4 kere tüp bebek yaptim. İkisi novafertil Fuat Ali. Çok kötü, iki sonuç de negatif. Biri Ali acar. Çok yoğun psikolojim bozuldu. Sonuç negatif. Son tedavimi başkent Ufuk ceran da yaptım. Pozitif sonucum. Memnunum öneririm.
Hakin Yasemin1408 merhaba ben bildirim almamışım🙈 geç cevap veriyorum bilmiyorum faydası olurmu cevabımın yine de yazayim, ben tüp bebek yaptırmadım birşey söyleyemeyeceğim o süreç ile ilgili ama planlı gebelik için ali sami bey den baya yardım aldım sağolsun her soruma anında cevaplarda veriyordu içim rahattı bu süreçte 🤍 Allah yardımcınız olsun sizinde insallah hayırlı bi zamanda hayırlı evlatlar nasip olur isteyen herkese 🥰