hayalim35 aminehumamoms kuran da geçtiklerinden emin değilim ama azra ve eslem çok güzel geliyor bana azra hz.meryem için kullanılan bi isim eslem de islâm demek yanlış bilmiyorsam
Nr_avc3 aminehumamoms ben böyle değişik isimleri çok beğeniyorum Allah izin verirse oğlum olacak ama kız olsaydı kesin ecmel Vera koymak isterdim kendi ismim de yüsra biraz bilinmedik yeni yeni duyulan isimlerden ☺️
aminehumamoms Melodimm 20+5canım senin kaç haftalık çok kararsızım isim konusunda zümra koyucaktık ama asas anlamı çok kötü çıktı vazgeçtik onu koymaktan anlamlı güzel kuranda geçen bi isim istiyorum ya
Melodimm aminehumamoms 20+1♥️Bende Nefes düşünüyordum.Sonra başka isimler gördüm durdum.Insan kararsiz kalıyor.Bende internetden arastirdim Kuranda geçen güzel kız isimlerini.Sena var mesela.Hüsna da güzel geldi bana.
Nr_avc3 aminehumamoms araştırmadım ama galiba geçmiyor canım önemli olan kuranda geçmesi değil ki bence anlamının güzel olması ecmel en güzel demek Vera ise bir şeyin fazlasından haramından sakınmak demek beni çok etkilemişti ☺️
aminehumamoms Melodimm aynı gidiyo nerdeyse haftalarımız🥰 insan isim konusunda çok kararsız kalıyo gerçekten🌸🥰
aminehumamoms Nr_avc3 doğru ama ben kuranda geçen bi isim tercih etmek istiyorum🥰🥰 ecmel vera da güzel bi isim 🌸
hayalim35 2lokummannesiii hz meryem evlenemeden bakireyken hamile kaldığı için diğer ismi olarak kabul ediliyor ve bi sakıncası yok die biliyorum ama araştırmak lazım
Yigiteymeninannesi 35 haftalıgız ama isim hâlâ net değil. Bizde en güzeli olsun Kuran’da geçsin istiyoruz birazda günümüz isimlerine uysun istiyoruz. Efnan, Defne, Sümeyye seçenekler arasında ama karar veremiyoruz
Tuliy5 Yigiteymeninannesi Defne Kuran’da geçmez, hatta Yunan mitolojisinden bir isim. Islam’la alakası yok yani bu ismin😅 Güzel, ahlaklı anlamına da gelmez Defne ayrıca.