Aseer Serendipty mayıs ayından beri kullanıyorum oksaparı en son 1-1,5 ay önce kutu başına 81 tl ödemiştim
Aysnr11 Aseer raporum yok benim ama ücretsiz alıyorum ben her kontrole gittiğimde doktor reçete veriyor o şekilde alıyorum
Aysnr11 Mavimsii_56 Acaba hastalığa göre değişiyor mu ücret bende genetik kan pıhtılaşması var belki o yüzden ücretsizdir hiç para vermedim bugüne kadar
Aysnr11 Mavimsii_56 Evet sgk lıyız belki de depremzede olduğumuz için ücret ödemiyoruz deprem bölgesinde yaşıyoruz
Hacerozer16 Aseer yani bana kadın doğum doktorum o bölümü önerdi o bana rapor cıkarttı daha sonra elimde bittikçe sağlık ocağına yazdırıp alıyorum
Mavimsii_56 Aysnr11 anladm en basta diyecegn seyi en son diyosun😂 cünlü bakıyorum mümkün deil vermezler yani neyse canım allah şifa versin insallah gecer bugünler die teselli ediyorum kendimi🤣
Aysnr11 Mavimsii_56 Hiç bir bilgi vermedikleri için bende bilmiyorum sorduğumda her hangi bir ücret ödemenize gerek yok dediler bende araştırmadım neden ödemiyorum diye 😂
Aseer Attoya tanı kodunuz ne ? Ben de ona göre de uma söyliyim. Sözde raporum var kutu başına para veriyorum