ikiprensannesi__ Alparslanveannesi27 amin canım bana hala çok gibi geliyor ya iki gün felan kalsa keşke hemen 🤣🤣
ikiprensannesi__ Gebes66 geçer geçer zaman hızlı geçmez dedigimiz zamanlar geçiyor saglikla gelsin inşallah 🤲
Hdemir1618 ikiprensannesi__ çok teşekkür ederim🤲akciğerim patladı ameliyat oldum o yüzden normal doğum da risk sezeryanda tekrarlama riski var 2 doğum şeklinde de.en mantıklsı epidural dedi göğüs cerrahisi. Ama yine de korkuyorum
ikiprensannesi__ Hshfhfnn geçer allahin izniyle valla zaman hızlı bende bu günleri göremem diyordum geçti çok şükür seninde geçer sağlıkla gelsin inşallah 🤲
ikiprensannesi__ bendeanneoldum_ ay inşallah hemde devlet hastanesinde olacak biraz korku var ikinci sezeryanim ilkim özelde olmuştu bu devlet umarım pozitif bir doğum hikayesi yazabilirim 🤣
Sezenn_ ikiprensannesi__ uygulamaya göre son 20 🙈ama sezaryen olacağım 2. doğumum pazartesi gün alacağım hayırlısıyla az kaldı 🌸🌸
ikiprensannesi__ Sezenn_ amin sağlıkla gelsin inşallah benimd eikinci doğumum bana 39+2ye gün verdi biraz daha erken olaydı iyiydi ya sağlıkla kavusalim inşallah 🤲