shahnaz13 Bende sağ tarafda büyük vajinal dudak üzerinde haraketli bir deri altı nohuddan küçük bir düyün gibi nesne var tehlikelimi acaba
Eceilker shahnaz13 sezeryan olucaksa sorun olmuyor ama normal doğum için engel olabiliyor doktorunuza sormanız yinede en doğrusu olur
Eceilker @Eceilker Benimde aynı son 17 gün bugün kontrolümüz vardı nst de kalp atışı yavaş çıktı ikinciye tekrar bağlandım normale döndü çok şükür normal doğumu bekliyoruz hayırlısıyla
Eceilker ikiprensannesi__ Benimde aynı son 17 gün bugün kontrolümüz vardı nst de kalp atışı yavaş çıktı ikinciye tekrar bağlandım normale döndü çok şükür normal doğumu bekliyoruz hayırlısıyla🥹
ikimelekannesi28 ikiprensannesi__ ayyy ayyy 9 gün kaldı ama nasıl zor, geçmiyor zaman son günler olunca saydıkça uzuyor normal doğum olunca bide nezaman geleceği de belirsiz 😣🥰
Cren_0604 ikimelekannesi28 evett😇 umarım süreyi uzatmazlar benim yalancı sancilarim var ilk dogumda hic sancı yaşamadım simdi sanki ilk gebelik gibi geliyor herhangi panikle dogurcam saniyrm
burcudemirr ikiprensannesi__ son 43 ama sezeryan olacağı için 10 15 gibi saymıyorum 1 ay var yani tam heyecan başladı çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş sadece kendi eşyalarım kaldı birde pamuk almayı unutmuşum onu alicam sonra ogluşumu beklemeye devamm hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız inşAllah 🥰🙏