Nur_1108 Kızlar üniversite hastanesi ücretli çağlar beyi duydum ama uygulamadan asla sıra alamıyorum daha önce gitmiş ve memnun kalan var mı aranızda birde sıra nasıl alıyorsunuz
Hrdl Nur_1108 ben bi kere gitmek istemiştim ama sıra yok maalesef ya tanıdık biri lazım yada ordan numara veriyorlar sürekli arıyacan sıra için diğer türlü çok zor bulunmuyor
58betul Nur_1108 ben orda ne caglardan ne begumden istedigim hic bi doktordan randevu alamiyorum 36 haftalik oldum hangi doktora denk gelcem bilmiyorum bir ay oncedende arasam ya randevular acilmadi deniliyor yada acilir acilmaz doluyor cok garip tanidik gerek galiba
Ebrugrgn Sivas’ta otururken Çağlar beye gidiyordum tutulan bi doktor bi ay önceden gittikçe hastaneden alıyordum randevuyu hemen randevu bulunmuyor en az bi ay önceden bakmak gerekiyor
Nur_1108 Ebrugrgn hastanede Ebrugrgn eğer hastaneden alınabiliyorsa ben hastaneye gidiyim o zaman şuanda 6 aylığız zaten Allah izin verirse doğumumu düşünüyorm üç ay icindede randevu alabilirm inşalalh
Ebrugrgn Nur_1108 hastaneden daha kolay alınıyor hep o şekilde aldım . Umarım kolaylıkla halledersiniz
Nur_1108 58betul bende hastaneye gidicem ayın 6sinda inşallah alabilidim ordan telefondan alamadim birde hastanede deniycem şansımı