rabiatkncee Seydaa123456 genelde evet aynı saatte oluyorum ama bulantı yapmıyor yan etkisi kişiden kişiye değişir
Mavimsii_56 Seydaa123456 genelde aksam yapıyorum ama bazende eşim yaptıgı icin sabaha denk geliyor degişiyor yani. Mide bulantısı hic yaşamadım yaşayanlar varmıs yani gerci midem bulanmıs olsada ondan kaynaklı olması aklıma bile gelmezdi😂
HandeGezer Seydaa123456 genelde aynı saatte olmasına özen göster. yakmaması için de vurmadan 5 dakika buz uygula vuracağını yere, doktorum önermişti ben 3 aydır öyle vuruyorum. İğne batmasını hissetmiyorsun, yanmayı da baya hafifletiyor
Seydaa123456 Paradise1_ yan etki yapmısmıydı sizde ilk oldugunuzda bende kusma yaptı bugun 2. Olacagım bide baya bi yaktı koldan oluyorum
Paradise1_ Seydaa123456 ben ilk günden kullandığım için zaten mide bulantım oluyordu yan etki mi ayrımını yapamadım
Seydaa123456 Mavimsii_56 ben dün ilk defa yaptım sabah saatlerinde bugun akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba tamamen tok olmak gerekiyor ya doktorada ulaşamadım akşam yapsam olur heralde
Mavimsii_56 Seydaa123456 ac tok farketmez ki kimse bana öyle bisey demedi senden duydum bunu ilk defa sabah yaptıysan aksam yapma eger günde bi defa vuruluyosan
Seydaa123456 Mavimsii_56 doktorum söyledi akşam yaparsan daha iyi olur dedi sordum şimdi daha 2. İgne oldugu için akşam yapabilirsin dedi 🌸
Seydaa123456 Mavimsii_56 evet tok karnına yapmak daha iyiymiş internettede akşam saatlerinde ve tok yapınız diyor
BetulMom Seydaa123456 ben hergün akşam 8 8 buçuk arası yapıyorum çünkü çalışıyorum ve sabah ya da gün içinde yapmam mümkün değil.doktor bana hergün aynı saate yap dedi
Seydaa123456 BetulMom 2.gün oldugu için saat degişikligi yapabilirsin dedi sabah ciger geliştirici igne oldugum için ikisi fazla etkiledi bünyemi ondan dolayı yoksa aynı saatte almamı söyledi
-Demet- Kizlar bende dün başladım cesaret edemedim kendime yapmaya eşimde edemedi tabi dün acilde yaptırdım ama kendim yapmak istiyorum iğneyi nasıl sokuyosunuz ya bana kalın gibi geliyo sanki göbek acıtır diye dusunuyorum