Ebruylmzyzk Demetus ben ana kucağı aldım internet sitesinden elelebaby die. Orda otomatik sallanan ana kucağı var onu aldık. Çünkü ilerde senin sallamanın gerek kalmıyor hem bakarsın hemde işlerini halledersin. Yoksa sallanmayan ı düşünürsen sürekli sallaman gerekiyor. Tabi bu senin düşüncen nasıl sinersen 🥰
Balahatunn Baby jorn bebegin kendi hareketiyle sallandigi icin cok kullanisli. Ama fiyati yuksek. Ohyo baby, merf baby, mamma markalari muadillerini cikarmis. Ben ohyo babyninkini aldim
Afrodid Bagi dandini 2 markasının aldık. Elektrikli kendisi 5 kademeye kadar sallanıyor ve müzik de çalışıyor. Arkadaşımın çocuğunda denedik gayet durdu hiç ağlamadı bile. Usb ile dışarı götürüp powerbank ile de çalıştırılabilir.
ebruedis Bende araştırmalarım sonucu bagi dandini 2 aldım fiyatıda aşırı pahalı değil işlevide gayet yeterli olucaktır diye düşünüyorum 💙
Dilek_5 Bende bime gelmişti piccolo mondi fazla para vermeye geeek yok 4-5 ay kullanıyorlar zaten sonra dönmeye başladıkları için kullanamıyorsunuz