minibebisim Karnımda öyle bi ağrı var ki her gün doktora gidiyorum nerdeyse artık usandım. Biri normal desin şuna 🥺 16+6yız ne zaman düzelecek ağrılarım:( kasıklarımda karnımda regl ağrısı gibi başladı yine. Bu durumu yaşayan var mı iyice panik atak oldum
gamzecgr minibebisim şiddetli değilse normal kasık ağrısı gebeliğin her döneminde ara ara görülecek bir durum rahim ve bebek büyüdükçe doktorum ama şiddetlenirse haberim olsun o zaman düşük tehditi olarak görüyoruz demişti sizin doktorunuz net bişi demedi mi ya da ağrı varsa ilaç başlatmadı mı ne olur ne olmaz
minibebisim gamzecgr progestan başladık zaten daha iki gün önce görüştük, sanki ishal olcak gibi bi karın ağrısı da var anlayamıyorum ki neremde ne oluyo sinirlerim altüst oldu
Buketpendik Ya bendede var regl ağrısı gibi ani hareketlerde kramp giriyo zaten bide üstüne sıvı geliyo bende korkuyorum doktora gidicem bugün
minibebisim surfermom yok idrar ve kan verdim bakıldı, taş ya da kum döküyosun dedi dr 🫠 perşembe günü ürolojiye gözükücem bi de
surfermom minibebisim belki de taş ağrı yapıyordur. Ben hamileliğimin başında çok çektim meğer kum döküyormuşum. Şimdi yeniden başladı bu sefer de enfeksiyon olmuşum 😔