Kızlar 34+6 günlük gebeyim. 1 2 saat önce ilişki olmuştu korunmasız bir şekilde, her hangi ağrı sızı sancı hiçbir şeyim yok bu arada normaldim yani ilişkiden sonra da normaldim. İlişkiden sonra içeridekiler de çıktı wc gittiğimde. Az önce bi yarım saat önce yani uyumadan son kez idrarımı yapıyım da uyandırmasın beni diye gittim, yaptım, temizlendim kurulandım kalktım ellerimi yıkarken 1 damla bir şey geldi. Elbiseyleyim sadece o yüzden bacağımdan dizime kadar geldiğini hissettim yani. Sonra neyse ilişkiden kalan akıntıdır diyip yattım. 10 dk önce yine girdim aynı şekil oldu kurulanıp kalkıyorum elimi yıkarken 4 5 damla geldi bu kez sırayla böyle aşağı doğru indiler bu kez ayak bileğime kadar. Rengi yok kokusu da yok denecek kadar yani şeffaf su bildiğiniz. Şimdi tekrar wc deyim yine yaptım kalktım elimi koydum yine geldi bir iki damla. Acaba idrarla beraber su mu sızdırıyorum kalktığımda ya da akıntı mıdır hiçbir fikrim yok. Bugün akşam uyandığımda alt kısımda batmalar hissetmiştim artk zorlanıyprum diyip herkese ben haftaya doğururum kesin öyle hissediyorum demiştim inşallah suyum gelmiyordur takip etmeye çalışıyorum ama hiç de anlaşılmıyor ki normal su gibi ama akıntı böyle sulu olmamıştı hiç o yüzden emin olamıyorum, buradaki tartışmaları da okudum kimisine doktoru acil gel demiş, kimisi kanama sancı yoksa sabahı bekle demiş, benim doktorum da şansıma izinde, cumartesi günü gelecekti ne yapsam bilmiyırum yardımcı olur musunuz