Handecanli aygulss06 benim göğüslerim çok agriyodu normalde gogsum hiç hassas değildir. Ama el degmiyordu o derece acıyordu sonrası zaten regl gecikmesi 🐣
Handecanli aygulss06 benim göğüslerim çok agriyodu normalde gogsum hiç hassas değildir. Ama el degmiyordu o derece acıyordu sonrası zaten regl gecikmesi 🐣
shahnaz13 Handecanli merhaba ben adet döneminde alnımda sivilceler oluyor dün test yaptim ikinci cizgi silik cizgi oldu adet günüme iki gün kaldı sivilceler çıkmış adet ola bilirimiyim ya hamileyim
Ezoo28 aygulss06 en baş mide bulantısıyla başladi 3 gün hiç gecmeyen bı bulantı vardı ve ayak şişmesi sonra inanilmaz bı koku hassasiyeti başladı 2 gün sonra terst yaptım adetime 3 gün vardı silik bir çizgiyle hamile olduğumu öğrendim 🥰
Yaseminguler Lazer yaptırdığım için kıllarım çıkmaya başladı öyle anladım😄 ve akıntım değişti ordan anladım 2 gün adetim geçince hemen test yaptım 2. çizgi silik çıktı, kesinleştirip kan tahlili verdim ve doğru çıktı😍
Tulipia aygulss06 göğüs uçlarım aşırı hassaslaşmıştı ve idrar yolu enfeksiyonu olmuştum bilmem alakalı mı
Sariilayda16 Tulipia ayy suan bende öyleyim idrar yollarımda hafif bi yanma var çok fazla akıntım var ve göğüs hassasiyetim gün geçtikçe artıyor bat 31 daha çok var sabırsızlanıyorumm
Ayaznry aygulss06 Duygusal değişim fazla oluyordu ve özellikle ani ağlama krizleri ve stres 🥲 şuan 6.haftadayız
tugcenurparto aygulss06 Ben de cipsten tiksinmiştim, çok uyku halim vardı ve burun tıkanıklığıyla nefes alma da güçlük çekmiştim. Hatta grip olacağım sanıyodum ama hiç böyle grip olmamıştım bu ne tuhaf şey diyordum 😂
karaguzelirem_ Karnımda ara ara regl sancısı gibi sancılar oluyordu ve kasıklarım da aynı şekilde adetim 15 gün gecikmişti ama hiç ihtimal vermiyordum zaten evlendikten sonra düzensiz adet olduğum için. Onun dışında başka hiçbir belirti olmadığından hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim uyku uyuyordum ama onu da yadırgamadım açıkçası normalde de çok uyuyan uyumayı seven bir bünyeye sahibim. Annemin ısrarları üzerine test yapınca öğrendim hamile olduğumu ☺️
unequaLLed aygulss06 çok yoğun bel ağrısı ve halsizlik yaşadım başımı yerden kaldıramıyorum sanki biri belimi aşağıya doğru çekiyordu adet olacak gibi kasıklarım ve karnım ağrıdı ilaç içecektim bi test yapayım dedim öyle öğrendim 😊
Dilekonurr aygulss06 bende sık idrara çıkıyordum onun dışında bi belirtim olmadı diye hatırlıyorum adetime iki gün kala test yapayım dedim normalde yapmam hep geçmesini beklerdim bi yaptım çift çizgi çıktı sonrasında 3 ay boyunca full uyudum uyanık gezdiğim çok az olmuştu
aygulss06 Ayyy Hepinize çok teşekkür ederim elinize dilinize sağlık tabii ki her bünye her belirti farklı ama işte insan en ufak bir şeyden bile ümitleniyor Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin alanlarda Allah’ım sizlere bağışlasın ismim aygül bana da dua eder misiniz Ben ve benim gibi bekleyiş içinde olanlara tez zamanda nasip etsin Rabbim senelerdir bekliyoruz olmuyor vardır rabbimin bir bildiği deyip bekliyoruz onlarda bir ümit işte hepinize çok teşekkür ederim devamı gelirse heyecanla okuyacaz herkes nasibini alıyor Buda bence çok teşekkürler tekrardan 🥰♥️