Aicsnpj4 14 haftalık gebeyim doktor magnezyum başladı ama hiçbir faydası yok gibi resmen. Soda da içiyorum ama aynı. Bacaklarım gün içinde ve özellikle akşam yatacağım zaman çok ağrıyor napabilirim
-Gokce035- Aicsnpj4 akşamları yürüyüşe çıkıyorum sonrasında buzlu birwz da sirkeli suya kıyuyorum iyi geliyor
DuyguKays Aicsnpj4 hangi magnezyumu kullanıyorsun? Sitrat içerikli olması gerekiyor benimkiler baya hafifledi kullanmayınca artıyo yine
Tugbavepamuguuu Soğuk su yapın ve yürüyüş bana bunlar iyi geliyor birde ayaklarımın altına yastık koyuyorum
Aicsnpj4 Tugbavepamuguuu yürüyüş yapmak istiyorum ama bacaklarım böyle ağrırken uzun yürüyemiyorum :(
64Demet64 Magnezyum bugunden yarina iyi gelmez devamli kullanacaksin doktoruna soyle belki dozunu yukseltir
Aicsnpj4 DuyguKays 10 gün önce gitmiştim magosit yazdı eğer fayda etmezse başkasına geçeceğini söylemişti dediğiniz gibi olabilir o zaman
DuyguKays Aicsnpj4 yok hiçbir işe yaramıyor onlar sitrat içerikli olanları da sigorta karşılamıyor maalesef fiyatları çok yüksek 😔