Sinemfrkn Betul_sevinc 5 haftalık hamileymişim şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim öğrendim idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
Zeynepertel Betul_sevinc Ben bekarlık yıllarımdan bu yana hiç bilmiyordum pcos olduğumu adet sancılarım gereğinden fazla oluyordu ve her ay hastaneye kadar gidiyordu evlendikten sonra 1 yıl korunmadan denedik daha önce de bı kimyasal düşüğüm olmuştu ondan sonraki deneyimlerde olumlu sonuç almadım daha sonra doktora gidip gerekli muayeneler yapıldı o şekilde öğrendim ve klomen verdi yumurta geliştirmek için o hap sayesinde 3 tane yumurta gelişti ardından catlatmak icin ovitrelle diye bı iğne yapıldı göbekten bu sayede adet günüm geçince test yaptım hamile olduğumu öğrendim şuan 18+4 deyiiz ve bir oğlum olucakk❤️
Betul_sevinc Mizginsefa kaç gün de âdet oluyorsunuz ve kaç gün adet gecikmesinden sonra testi yaptınız öğrenebilir miyim rica etsem
Cmuge Tesadüf olarak kan verdiğimde öğrendim ama ümidini kaybetme ben 18 yaşından beri pcos hastasıyım ve 4 yıldır çocuğum olmuyordu şimdi 30 yaşındayım ve hamileyim inşallah hayırlısıyla seninde bebeğin olur 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Mizginsefa Betul_sevinc Benim döngüm 35 günde bir gecikmemdeki 3. günde evde test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim önceden adet düzensizliğim vardı tabi 15 günde bir oluyordum sadece 1 ay kontrol hapı kullandım çok şükür düzene girmişti