Elanal Kızlar selam 🙋🏼♀️ Acıbadem hastanelerinde doğum yapmış yada yapacak olanlar var mı memnun kaldınız mı bide bebek çantası veriyolarmış içinde neler var bilgisi olanlar ??
Ayca7886 Elanal bende taksim Acıbadem de Doğum yapacağım Salı günü belli olacak günüm daha belli olmadı 2 haftaya alır sanırım 36 Hafta olduk bugün
Zeliha66 Elanal bende atakent acıbademde yaptım doğumumu. Yeni mi baslamis bu bebek cantasi mevzusu bize vermediler. Ben cok memnun kaldim cok iyi ilgilendiler
Engineermom Elanal Benim de evime Kozyatağı daha yakın ama Altunizade şubesine geçtim ben hem daha yeni hem doktorları daha çok övülüyor.
ceco Benim dayımın eşi yaptı Adana Acıbadem bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum 🤔 ama Acıbadem Altunizade iyi duydum Ablam söyledi
Fundannem Ben kayseri acıbademde yaptm hastane çıkış seti kıyafetini set olarak ilk anda giydrdilet battaniye falanda vardı sonra ewe geldiklerinde hediyelerle gelmişlerdi yastık anne çayı, göğüs kremi, vs baya bişeyler getirmişlerdi
gamzetastan İkiz Doğum için 15-20 bin arası Doğum fiyatı istiyorlarmış malesef çok istedim ama fiyat çok yüksek