Canann1601 Kizlar merhaba 23 haftalık hamileyim. Hormonlarım sanırım tavan yapmış olmayan yerde bir sürü kıl çıktı ya en çok rahatsız eden de göbek kılları. Tüy gibiydi ve açık tenli oldgm için sarı duruyordu diye hiç almadm gobekteki tüyleri ama şimdi simsiyah ve sanki hep boyleymisim gibi baya baya çıktı. Ağda yapmalı mıyım acaba bu durumu yaşayan var mı ? Ne gibi çözum buldunuz
PervinY Canann1601 Epilator ile aldım birkaç kere biraz acıyor ama uzun süre çıkmadı. Ağda da yapılır bence.
DeustchBurcu Canann1601 ☝🏻kuaförüm, uzman görüşümü bildiriyorum; Eğer şimdi müdahale edersen, ömür boyu uğraşman gereken bir sorun haline gelecek. Azıcık daha sabredip, doğumdan sonrayı beklersen de koşa bir sürede dökülecek 🌸
Canann1601 PervinY agda yapmayı düşünüyorum epilator hiç kullanmadığım için daha çok acır bence. Ama ağdaya alışık oldgm için sanırım daha az acır canım
Canann1601 DeustchBurcu öyle mi dersiniz. Ay çok kararsız kaldım su an. Ama çok çirkin bir görüntü aşırı derecede çok tek tük degil tüm tüylerim kıl olmuş hem de simsiyah.. aslnda bu zmaana kdar hiç almadm almak da istemedm sonradan uğraşmamak için ama böyle kötü durmuyordu. Eğer öyle diyorsanız almayayım madem
__mom1 Ben alıyorum aylarca o görüntüye dayanamam erkek gibi bi de doktora filan açıyorum yani insan utanıyor
Asel-2023 Canann1601 sakin koparma doğum dan sonra onlar kendiliğinden dökülüyor çoğu benim de göğüs ucunda felan oldu ama geçti kendiligin den
acilicigkofte Normalde az çıkıyordu alıyordum ağdayla hamilelikte çok çoğaldı valla sürekli almaya başladım