DLiviyaEsor evet cnm genel anestezi oldum bunda spinal mi neyse ondan olcm😂
Genel anestezi dogumda normal ameliyat gibi fazla vermiyorlar cnm bnde onceden iki jere sunizit ameliyat ı oldum dediklerin bndede oluştu dogum anestezisi yarım saat için dogum olup bitio bi on ayılman oluyor o kdr cunku sezeryan ameliyat ta kan kaybı cok olmasın die hızlı hareket ediyorlarburaya kdr normal.konu bundan sonra baslıyor tabi bu durum kişiye göre degişio ayıltıldıktan sonra bi 10 kndine geliosun uyandıgın anda cok agrı hissediosun detaylı anlatmıyım hemen emzirıosun odana cıkıncada, bebegi odanda göruyorsun.bu surecte gecince senin uzerini giydrmeye ve vucudu silip temzlemeye hemşire ve hasta bakıcı gelio içinde kalan pis kanların cıkması için karnına uygulama yapılıo tampon gibi bastırıolar rahimden cıkıo pislikler ustunu giydiriolar karnın ustune kum torbası koyuyolar(özelde dogum yapmıştım) bi kac saat sonra alıyolar onunda şoyle bir fayda var içinde kalan diğer pislikler cıkıo ve göbegi bir nebze indirio 3 saat sonra fln ayaga kalkıosun gezdiriyolar idrara cıkıp gaz cıkımını yparsanda iyi isen ertesi gın veya ondsn sonraki gun cıkıosın agrı durumuna göre bu arada bnm idrar sondasını anesteziddn önce takmışlardı cok rahatsz edici burdan bi kac kişi baygınlnde takılıo dedi soyluycm baygınkn taktrcm sondayı.herkesin bunyesi cok farklı bn çok hassasim agrı konusunda bn 15 gunde ayaga klkıp wc ye gidemedim eşim gtdu kucagında ama ablmda oldu sezeryan lokal o ertesi gun kalktı kişiye göre degişio ysni kalbini ferah tut bnde panik atak hastasıydım ama korkumu kndi kndime yeniyorum allaha tevekkul et bna sorsan lokal mi genel mi die lokal derim cunku ilk anlarını göremiosum içinde kalıo