Eveet bu da benim negatif normal pozitif Sezeryan hikayem
Pazar günü gece saat 02:00 de sancılarımın düzenli olması şikayetiyle hastaneye gittim 4 cm açıklığımın olduğunu ve yatış verdiler yatışım yapıldı odaları çok güzel temizdi sancılarım 10 dakkada bir geliyordu ama karışılanamayacak gibi sancılar değildi. Sürekli nst bağlayıp bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlardı bu esnada annem yanımdaydı tek kişilik odalar eşim da aşağıda bekliyordu. Saat 6-7 civarı tekrar açılmama baktılar ve hiç bi ilerleme yoktu hala 4 cmdi bu yüzden sunı sancı vermek durumda kaldılar işte mesele burda başladı kızlar gerçekten suni sancı kadar zor bişey yok saat 12 ye kadar 6 saat boyunca suni sancı vermeye devam ettiler ve yine açılmam olmadı ama artık benim dayanacak gücüm kalmamıştı Sezeryan olma ihtimaline karşı su bile içmeme müsade etmediler saat 1 oldu ben artık ölüyorum sandım ve annem dayanamadı artık ağlamaya başladı doktorlara “ açılma olmuyorsa sezeryaana alsanız artık dayanamıyor kızım dedi “ ve ebeler ve doktorlar annemi kovdular sen kıza moral vermek yerine geçmiş ağlıyorsun sen git eşi gelsin deyip annemi aşşağo yolladılar eşim geldi ve saat 1 de suyumu patlattılar ve bebek kakasını yapmış dediler. Kalp atışlarında problem olana kadar suni sancı devam diyip gittiler eşim geldi destek olmaya çalışıyor ama nafile ben artık dayanamıyorum gittikçe şiddetleniyor ve 1 dakikada bir gelmeye başladı ağlıyorum başarıyorum dayanamıyorum eşim yanımda 1-2 saat daha sancı çektim saat 3 oldu ve artık bebeğimin kalp atışları değişmeye başladı Sezeryan kararı verdiler ve ameliyathane götürdüler ve ben hala sancı çekiyorum bu arada işteee burdan sonra pozitif Sezeryan hikayem başlıyor ameliyathanedeki doktorlarım o kadar tatlılarda ki kesinlikle o iğneden korkmayın ben vurduğunu bile anlamadım kalp atışlarım biraz yüksekti sakinleştirici vurdular 15 dakka sonra bebeğimin ağlama sesi geldi hemen getiri öp annesi dediler öptüm üstünü giymeye götürdüler 20-25 dakka sonra da tüm işlemler bitti bekleme odasına aldılar ikimizde 1 saat bekleme odasında bekledik bebeğin rutin kontrolleri yapıldı ve odamıza çıktık sonunda eşim ve annem geldi yukarıya tek kişilik odada kaldık 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüdüm kesinlikle bundan da korkmayın hiç ağrı yok o ayağa kalkmamdan beri çok şükür hiçbir sıkıntım yok sadece 2 kere karnıma bastırdılar o bi tık ağrıdı ama o da kesinlikle dayanılmayacak gibi değil 2-3 sn sürdü sadece biraz boyun ve baş ağrısı oldu 2 gün o da anesteziden kaynaklı bu gün 5. Günüm ve çok şükür iyiyim 10. Gün dikişler alınacak bebeğim de bende iyiyim çok şükür 48 saat sonra hastaneden çıkışımız yapıldı 4. Gün bebeğim kontrole gittik bu kadar ☺️ bu da benim biraz zor ama sonu çok huzurlu hikayem