inscnmya Şafak 7. 39+0 olduk an itibari ile. Tabi yavruş ne zaman gelmek isterse,Allah ne zaman yazmışsa 🥰 Duygu durumum karışık. Heyecan,korku. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım ❤️
Minimalannesiii inscnmya son 13 heyecan, korku hepsi var. Sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime. Allah hepimizin yardımcısı olsun, su gibi doğumlarımız olsun inşallah 🌸🤗
inscnmya Pinklove senin yorumları postlarda görüyodum. İçimden bi ses son 20yi tamamlamadan dogurcaksın diyo😃
Busracft inscnmya son 42 bakalım ne zaman gelecek. Sekiz ay bitmek üzere. Beneiş doğdu butonu da geldi
3Tospikannesi inscnmya son 17 37+4 olduk minnoş kızımla heyecan verici ve bir o kadar da endişeli ve sabırsızım 2 sağlıklı çocuğumdan sonra 3 kaybım oldu tekrar hamile kaldım o yüzden bi an önce sağ salim kucağıma almak istiyorum 🥰
Z_e_y_a_gul inscnmya Son 10 aramız da 3 gün varmış bakalım hangimiz önce doğuracağız 🥰 sızın bebiş nedir benim kız erken gelir sanıyordum ama hala hiç gelmicek gibi
Serpilinumudu inscnmya son 19 ağrılar yalancı sancılarla geçiyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💙🥰
Sezenn_ inscnmya son 20 diyor uygulama ama 2. Sezaryenimi olacağım ben canım biraz daha erken olabilir 🙈😊 o nedenle pazartesi gün alacağım bakalım sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🏻 🌸