Seribanakkurt Bugün sabah sezeryanla doğum yaptım yürüyüşe çıktım ama sütüm gelmiyor ve nasıl gaz cikariririm yardımcı olur musunuzzz
lesalgac1 Seribanakkurt Sürekli emzirmeyi deneyin. Gelmiyor diye bırakmayın, öncelikle kendinizi geleceğine inandırın. (Çaylardan faydalanabilirsiniz, bestlak damla var süt artırıcı bitkisel bir damla o da etkilidir)
poyrazin_annesi28 Seribanakkurt Bol bol emzirin ve bol sıvı tüketin. Zaten hemen fosur fosur gelmez ilk bikac gün ağız sütü gelmişti benim damla damla. O bebeğine yeticektir. Gaz çıkartma konusunda da bol yürüyüş yapın bağırsaklar hareket etsin. Süt konusunu kafana takma midesi ne kadarcik ki onun doyar o gelenle 🥰
Mutlulukkk Seribanakkurt bnde ayniyim 🥲 mama vermek zorunda kaldikk. Emmiyor memeyi. Emsede 2-3 kere cekip 4.ude uyuyor 🥲🥲🥲
theAna Seribanakkurt gaz için kimyon, kayısı veya şeftali suyu içebilirsiniz bir de bol yürüyüş. 🙏🏻 sütünüz için sık sık emzirin sağım da yapmanız etkili olacaktır. Bol sıvı alın suyu falan bol bol için. Geçmiş olsun 💐
poyrazin_annesi28 Seribanakkurt Çok sevindim gaz önemli konu çünkü. Bebeğiniz sizi ister henüz farkına varamadi doğduğunun. Sizi istemesi meme istemesi çok normal. Sürekli memede tutun. Kendini huzurlu hisseder 🥰
DidemB Seribanakkurt bol su bol bol emzir naturpy milk tea kullanabilirsin bitkisel. İçindeki anason rezene gibi bitkilerle heö sütün artar hem gaz çıkartabilirsin
Kaykinadile Seribanakkurt nazar etkisi geçince sütünüz gelir geç olsa da anne sütü bebek emmey kesmeden bitmez bebek emdikçe beyne sinyal gider vücut süt üretir Gaz için önce sen kendi yediğine içtiğine dikkat et kimyon tüket bebek dende sırtını asagıdan yukarı pıt pıt yaparak çıkarmayı dene
Minnak6789 Seribanakkurt doğum stresınden gelmeyeblyr iki gün benmde gelmedi sonra geldi sürekli emzirin sıvı şeyler tüketin kompostu meyve suyu dut kaynatın için