Wera Kardelen486 bende bugün 9oldum migde bulantısında acile gittim bebeğimde kontrol ettiler elleri ayakları vardı kocamandı geçen hafta kontrol vardı ne ara büyümüş bir haftada sizde gittinizmi bu hafta nasıl gözüküyordu
Kardelen486 07sudeeee son 2 haftadır çok bulantım vardı . Hiçbirşey yiyemedim. Bir kaç kez istifra ettim . Şu 2-3 gündür iyi hissediyorum ama onun dışında biraz zorlu geçti yemek yapamadım başımı kaldıramadım
Sehermahsum7321 07sudeeee dayanamıyorum artık hep bayılıyorum ama açlıktan bayılıyorum kusmaktan dolayı yemek yapamıyorum mutfağa hiç bir şekilde gidemiyorum
plajterligi Kardelen486 prilam kullandınız mı? İlk hamileliğimde 6 ay mide bulantısı çekmiştim başlarda zayıflamıştım şimdi ki hamileliğimde öğrenir öğrenmez prilam aldım çünkü kusmaktan helak oluyor insan hali kalmıyor resmen
Hamzannannesi Bende bugün programa göre 7+ oldum ama memleketteyim diye doktora gitmedim, 2. Ci gebeliğim biraz ağırdan aldım acaba bişey olur mu
Hamzannannesi Bende bugün programa göre 7+ oldum ama memleketteyim diye doktora gitmedim, 2. Ci gebeliğim biraz ağırdan aldım acaba bişey olur mu
Kardelen486 Wera bende geçen hafta gittim kalp atışlarına baktık ama gittiğim doktorun ultrasonu hiç iyi değildi ben sadece bi karartı görüyorum daha güzel net birşey hiç göremedim . Doktorumu değiştiricem umarım o zaman görürürm bendeeee
gulcehrem1 07sudeeee bende 8+2 bulantı mide yanması hafif lekelenmem var ilaç kullanıyorum yan etkisi var daha da halsizlik oluyor😢dua edelim birbirimize 🥰
nunusmom Sweety11 ay bnmde midem çok bulanıyor yaaa işk hamileliğimde hiç bulanmamıştı çok rahattı şimdi o kdr zorlanıyorum ki 🥴
Sweety11 nunusmom benimde ikinci hamileliğim kızımda yine rahattım ama belirtiler yine kızımla aynı kesinlikle tatlı şeyler yiyemiyorum sadece meyve ve hafif tuzlu ekşi yemekler acaba bu bebekte mi kız diye düşünmeden edemiyorum
nunusmom Sweety11 ay bende 2.yi kız istiyorum ama gelen geçen kesin erkek olacak diyip duruyor 😂😂😂 tabi sağlikli olsunlarda önemli olan o 😇