Asel1211 Normal mi bilmiyorum üşüttüm mü yediğim şeylerden mi muz yiyorum düzenli bol suda içiyorum ama geçmiyor
Baharoloji Asel1211 üşütmüş olabilirsiniz ya da sulardan da kaynaklı oluyor suyunuzu değiştirin probiyotik kullanabilirsiniz
Ilaydaerd Asel1211 27-30 arası ve 32-36 arası asla geçmeyen bir ishalim oldu ilaç vermedi doktorum bol bol su iç katı beslen bi süre dedi. Protein ağırlıklı şekilde.
AsELinAnneSi__ Asel1211 Her post benzer maalesef salgın var dendi banada biraz enfeksiyon çıktı 25 haftaligim bende kefir ve bol suyla biraz topladım geçmiş olsun 💓
Kubra0505 Asel1211 ishal olunca beni bi tek sade kahve kesmeye yardım ediyo başka da bişe kesmiyor isterseniz deneyin
Baharoloji Asel1211 havalar sıcak hazır sular bekledikçe sıcakta bakteri ürüyor maalesef ben normal marketten aldığımız 5 ltlik su içince fenalaşmıştım aldığınız marketten başka bir market tercih edin demek istedim ya da kaynatın soğutup için
Sevdaltun Ben 28 haftaligim aynı şeyler bende de var demir hapı kullaniyorum kabız sorunu yasiyablirsn dedi tersine ishal oluyorm
Sevdaltun Asel1211 büyük ihtimalle demir ilacı kabızlik yasamadm 2.5 lt geçiyor bazen su içiyorum İzmir’in sıcağında bide alışkanlık haline de geldi
Busumt Birkaç gün ishal birkaç gün kabızlık yaşıyorum bende valla demir hapı beni ishal yapıyor gün içinde yediklerimiz etkiliyor
Zehross03 Ilaydaerd aynı sorun bendede var bebeğim az kilo almaya başladı bende buna bağlıyorum sizinde kg alımı yavaşladımı?
prenSandprenseSMomy Bende öyleydim kendi kendine geçti şimdi de kabızlık var diyorum niye ishal olmaktan şikayet ettm ki kabızlık daha kötü 🥴o yüzden çok sıknttı yapma haplardan da oluyor hamilelik haplar çocupun baskı yapması değişiyor bünye geçer inşallah
Ilaydaerd Zehross03 kilo alımı yavaşlamadı bende normal seyrinde ilerledi için eğer içiniz rahat etmiyorsa yine de doktorunuzla görüşün bence