Maras46konya-00 Kızlar 32 ye girecem ilk gebelik nasıl olduğunu da bilmiyorum doğum belirtisi nasıl oluyor suyunuz nasıl geliyor başka bir belirti fln olıyor mu geldiği zaman anlayamayabilirim tecrübem hiç yok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Baharoloji Maras46konya-00 benim nişan gelmişti kırmızı pembe mukus Akıntı gibi az bir şey 2 gün sonra da doğum oldu suyum gelmedi patlattılar :)
Mrvesahn Maras46konya-00 Suyun geldiğinde o suyu tutmak için bişey yapamıyorsun kendiliğinden ılık ılık akıp gidiyor ☺️ yani tuvalete çıkmak gibi düşünme tuvaletini tutabiliyorsun ama bunu tutamıyorsun . Ben sabah uyandığımda çamaşırım hafif ıslanmıştı acaba terledim mı diye düşündüm ayağa kalkınca suyum akmaya başladı sonrası hastane zaten.
Papatya_kokuyo5 Maras46konya-00 ben iki gün nişan gördüm nts de sancı çıktı suyumu doğumda patlattılar onu yasamadm canım cok sıcak olduğunu tek biliyorum 😂😂
Mrvesahn Maras46konya-00 benim az az gelmişti yarim su bardağı gibi düşünün öyle yarım yarım akmıştı doğumda giyilen depend diye bir çamaşır var kullan at onu giyip gitmistim hafta olarak da 38 haftalıktm