NermininDumbulu Başına gelen oldumu arkadaşlar ? 38 haftalık hamileyim.haftaya sezeryan olucam. Kaşınma ve akıntım çoğaldı vajinama baktım et benleri gibi bir iki şey çıkmış içinde. Doktor jel dedi onunla yıkıyorum.detayını soramadım telefonda, Çok korktum 😞
Belginylmz NermininDumbulu Ben de nisanluyken wardi virüs bu genetal siğil ben dermotoloji ye gtmistim 3 seans yaktrdim sonra 3 doz aşısi War onu wuruldum çok şükür geçti 3 sene olcak çıkmadı hamile olanlarda yaktirabikiyor bilgin olsun çünkü çoğalıyor
kubrasimsekk NermininDumbulu aynı sorun bende de oldu. Hatta şuan hala var. Doktorum asitle yakmamız lazım ama acılı bi işlem dedi normalde anestezi ile yapılıyormuş. Bende yaktırmak o acıyı çekmek istemedim bi krem buldum onu sordum doktoruma,tekrar etme olasılığı yüksek ama deneyebilirsin dedi. Şuan onu kullanıyorum ve baya fark etti tamamen geçecek gibi duruyor.
NermininDumbulu Doğumdan sonra aşı olmayı düşünüyorum bende. 5-6 günüm kaldı sezeryan için. İnşallah bebeğe zarar vermez Belginylmz
Belginylmz NermininDumbulu normal doğum olmadığı için. Bir skinti olmaz ama sogili yaktrmadan geçmez ilk yaktiriyirsun sonra aşı wurukuyirsun 3 sene önce 3 tane aşıya 3 bin tle wermistim ozman ucretkiydi karşılamıyordu şimdi ucretsiz oldu biliyorum
NermininDumbulu Belginylmz bayada pahalıymış, bu kadar bilmiyordum. İnşallah atlatırım. Hamilelikte vücudum baya çöktü.Buda onlardan biri
e_blue_sky_a Doğuma az kalmış. Doğum sonrası asla ihmal etmeden smear ve hpv aldırmalısınız. O sigiller yakılmalı (acımaz işlem yapılırken) ve sizin hpv test sonucunuz ile eşiniz ürolojiye gitse o da siğil tedavisi olsa güzel olur.
NermininDumbulu e_blue_sky_a eşime geçme ihtimalide varmı ? Evet doğumdan sonra halletmeye çalışacağım hemen