[silindi] Kızlar merhaba, bebek biberonunu falan neyle yıkıyorsunuz sadece su ile mi yoksa bulaşık deterjanı da kullanıyor musunuz? Sterilizasyon için özel bir makina varmış ama ben henüz almadım acaba bulaşık deterjanı ile yıkasam olur mu?
Hzzz [silindi] siveno marka biberon emzik temizleyici var temiz icerikli (yada baska bir marka arastirin) onu kullanabilirsiniz.Bebeginizin biberonlarina emziklerine dis kasiyici gibi agizla temas ettigi esyalarina bulasik deterjani kullanmamalisiniz
seizetheday [silindi] bulaşık deterjanı ile yıkayıp sıcak su dolduruyorum ne bilim öyle daha temiz oluyor gibi geliyor
Yenibirannee [silindi] biberon ve emzik detarjanlari var özel olarak uretilen guzelce onlarla yikiyorum sonra kaynatiyorum
Hzzz [silindi] eczanede farkli marka pahali fiyata bulursunuz.E bebekten ya da trendyoldan temin edebilirsiniz
Hil7889 Minoris in biberon emzik temizleyicisini aldım henüz kullanmadım ama normal deterjan kullanmayı düşünmüyorum ☺️
Paramedik16 [silindi] ikizlerim için fairynin bebek bulaşık deterjanı var onu kullanıyorum genellikle mamajoo biberon sterilize etme makinamızda var günde bir kerede ona koyuyorum biberon ve emziklerini
Baharoloji [silindi] e bebekte temiz içerikli biberon temizleyiciler var onlarla yıkayıp sonrasında kaynatın ya da sıcak suda bekletin