Yeniannis-s 13 haftalıkken bebeşin boyu ortalama 70 cm dedi doktor uzun gibi geldi bize omurilik 10 cm miş onuda 7 ile çarpıp boyu hesaplanıyormuş doktor iyi dedi her şeye ama sizinkilerin boyu nasıl benimki iki gün önde gidiyor
ikiprensannesi__ Yeniannis-s canım 38 haftalık 50 cm doğarken nasıl 13 hafta 70 cm olabilir ya 1 metremi doğacak çocuk
Balbebem Yeniannis-s yanlış söylemiştir 13. Haftada 70 cm olsa doğunca 5-6 yaşındaki çocuk gibi çıkar. Yeni doğan bile 50 cm oluyor. İmkansız söylediğiniz
Yeniannis-s ikiprensannesi__ ahhshshssh çok haklısınız ben yanlış yazmışım tamamen çok araştırdım internetten kafam karıştı ölçülerle 😂
Yeniannis-s Balbebem çok haklısınız ben tamamen yanlış hesaplamışım şimdi eşime sordum doktor 12 buçuk cm dedi diyor
Yeniannis-s Yenibirannee Nhlhmz11 Mavidunyamm Balbebem Nuraaa Nurseanne Yeniannis-s ikiprensannesi__ elifsen Balbebem 70 gram demişti heralde ya kafam çok karıştı
Balbebem Yeniannis-s olsun, sağlıkla gelsinde merak etmeyin ailede uzun boy geni varsa olur zaten uzun boylu ☺️
Nurseanne Ya bence doktorunun dediklerinin hepsini birbirine karıştırmişsın heyecandan. ### Fl boyu 7 ile çarpılır ve boyu bulunur. 13 haftalık bebek olsa olsa 7 cmdir.
Yenibirannee Yeniannis-s benim ilk kiziminda boyu hep 2 hafta ileride gidiyordu 52 cm doğdu. Simdiki gebeligimde de 2 hafta onde gidiyor boyu bakalim kac cm dogcak 🌸
Yeniannis-s Yenibirannee şekeriniz var mıydı ileri gitmesinde bir sorun oluyor mu kaç haftalıkken doğum yaptınız