Ben de çok kararsızım bu iki hastane arasında 12. Haftadan beri esenlerde takipliydim 35. Haftada semra ömüre kontorele gittim öncesi hep murat tandoğana gidiyordum. Semra hoca baktı sonra nst istedi nst de düzenli sancım çıktı beni doğumhaneye yönlendirdi orada açılmam var mı diye bakıldı açılmam yoktu ama oradaki ebe senin haftan küçük düzenli de sancın var o yüzden biz bişey yapamayız senin araştırma hastanesine gitmen lazım dediler ben de baya korktum yani sonra çam sakuraya gittim orayda bir defa 19. Haftalıkken gitmiştim kaydım vardı yani neyse acilden giriş yaptım önce açılmam var mı diye bakıldı yoktu sonra nst girdim tekrar sancı gözüküyordu sonra serum verdiler serumdan sonra birdaha nst girdim sancı hafiflemişti eve gönderdiler. Şunu diyebilirim acilde açılmam var mı diye bakan erkek doktor vardı ona gıcık oldum sadece hadi hadi diyo ama karnım burnumda zaten hızlı hareket edemiyorum yani. Ama yatakları tuvaletleri gayet temiz bir hastane. Ama tereddüt ediyorum orda doğurmaktan çünkü çok fazla oraya gelen hasta var ve çoğu ebe doktor bıkmış durumda sadece işlerini yapmış olmak için ordalâr ve konuşma tarzları bazen bize garip gelebiliyor. Acilde bir hemşire vardı o çok tatlı konuşan iyi biriydi dikkatimi çekmişti. Şuan 37+3üm chma günü çam sakuraya kontorele gideceğim bakalım hayırlısı