Mavi3475 30 haftalık gebeyim dişim çürük 1haftadır aşşırı ağrı yapıyor ağrısı başıma vuruyor çok kötü oluyorum diş için doktora gidebilirmiyim sizce bilen varmı çektirmek istiyorum
Kayaderler Mavi3475 gidebilirsin tabi ona göre bi tedavi uygularlar böyle enfeksiyon vücuduna yayılır Allah korusun
Sevil17 Mavi3475 tedavi yapıyorlar tabiki ama ilaçsız iğnesiz oluyormuş. Senin için biraz sancılı olabilir ama çektirip kurtulursun. Bende bebek düşünmeye başlayınca önce diş tedavimi yaptırdım
Hrdl Mavi3475 33 haftalık hamileyim fiş ağrım vardı dolgu yapıldı önce dolguyla geçmeyince kanal yapılması lazımdı kanal yapmıyorlar çektirdim bugün
Hrdl Mavi3475 doktorunun onay vermesi lazım kadın doğumcu kagıd imzalıyor tedavi yapılabilir diye canım yoksa yapmıyorlar
Mavi3475 Hrdl Nasıl çektirdin canım uyuşturdular mı yoksa herhangi bişey yapmıyorlar mı direk çekim mi yaptılar
Hrdl Mavi3475 uyuşturuyorlar canım o anestezinin bebeğe zararı olmadığı söyleniyor izin vermeme sebebleri insan ister istemez kendini kastığı ve sıktığı için erken doğum riski olur diye
linaa123 Mavi3475 bende çektirdim canım biraz zor oldu 1 haftaya yakın acısını çektim ama hamilelikte özellşkle dayanılcak gibi değil doktorunuz kagıt imzalıyo onunla yaparlar anca işlemi
Mavi3475 linaa123 Daha öncede 20lik dişimi çektirmiştim hiç ağrısı olmadı bakalım bunda nasıl olcak sanırım buda 20lik 😳
AysnrTml Mavi3475 bazen 20 lik zannediyorsun ama o çıkmıyor ilk dişimi çektirirken bütün çenem ağrıyordu bende yirmilik zannetmiştim ama değilmiş başka dişmiş onu çektirince geçmişti Ağrı
AysnrTml Mavi3475 33+6 haftalık hamileyim bu dönem boyunca iki tane diş çektirdim iğne yapıp çekiyorlar sadece kendini kasma geçmiş olsun
Mavi3475 AysnrTml yok kendimi kasmam ya daha öncede çektirdim ya tecrübeliyim artık 😄 tabi onu özelde çektirdim hiç anlamadım nasıl oldu bitti bunuda normal devlette çektircem bakalım nasıl olcak
AysnrTml Mavi3475 devlet çekmiyor benimde en son çektirdiğim 30 haftalarda falandı sanırım çekmedi antibiyotik verdi yolladı ama yine de bilemem çekerim dediyse
Mavi3475 AysnrTml daha gitmedim randevu aldım bu gideceğim yer sadece diş üzeri işte bakalım çekerler mi