Seyma-nur_ergn Aranızda devlet Hastanesi’nde doğum yapan varmı? İlk gebeligimde özele gitmiştim sezeryan oldum şuan ikinciye hamileyim devlette doğurma düşüncem var ama korkuyorum..
Happy20 Seyma-nur_ergn aynı korku bende de var 30 haftaya geldim hala karar veremedim🤦ve ilk gebeliğim
Kkubraaa Seyma-nur_ergn bende ilk doğumumu özelde yaptim şuan devlet hastanesine gidiyorum 37 haftalık oldum şuana kadar gayet memnunum doğumum nasıl olacak bakalim
Papatyam28 Seyma-nur_ergn meraba cnm bende iki dogumumu özelde yaptım üçüncüyü devlette yaptım her şehrin devlet hastanesi farklıdır ama çorlu devlet hastanesi muhteşemdi ebeler hemşireler doktor desen çok iyiydi temizdi özelden daha iyiydi sizin ordaki devleti arastır eger iyiyse devleti tavsiye ederim
hayalim35 Mryk eğer sezeryansa sana gün veriyor ve ameliyatına o giriyor ve arkadaşın sezeryan ondan öyle dedim
Seyma-nur_ergn Ki ben spinal anestezide olamıyorum aşırı panik atak var bende amaliyatta narkoz almak istiyorum devlet hastanesi kabul edermi bilmiyorum 🤷
Seyma-nur_ergn Papatyam28 doğum Hastanesi’nde var devlet Hastanesi’nde var amaliyatta isteğe bağlı narkoz veriyorlarmi
poyrazin_annesi28 Seyma-nur_ergn Ne konuda korkuyorsunuz? Özelde olduğunuz sezeryani devlette de aynı sekilde yapicaklar. Ben devlette sezeryan oldum çok memnun kaldım
Seyma-nur_ergn poyrazin_annesi28 duyumlara göre devlette çok fazla onemsemiyolarmis baştan sağma şeklinde ilgileniyorlar mis bide korkum staj doktor hemşire girer diye korkuyorum
poyrazin_annesi28 Seyma-nur_ergn İyi bı doktor bulun devlette o size gün verip o yapar diye biliyorum ameliyatı. Önemli olan iyi doktor bulmanız. Bana şans eseri denk geldi çok iyiydi nöbetçi doktordu. Her doktor bir değil duyumlara aldırmayın. Ameliyatımdan çok memnun kalmistim