Bahar03_ Kizlar molfix bez aldim 2 numara 108 adet birde 80 li 4 numara aldim kac paket gidiyor acaba 3 numara alayim kacar tane gidiyor
ensensr23 Bahar03_ 1, 2,3 numaraaları çok beğendim ama 4 asla tavsiye etmiyorum. Okadr molfixten farklıki sanki sahtesi gibi ve çoğu kişiden de aynı şeyi duydum.
beyzzsenturkk Bahar03_ kızım 7 aylık 4. aydan beri 4 numara kullanıyoruz baya baya kullandık ama haftaya 5 numaraya geçeceğiz bence stok yapmayın bizde cok bez aldık denedik denedik ama her bez olmadı sorun yaşadık ama prima ve molfixten cok memnun kaldık
sselinn Bahar03_ en az 150 tane gidiyor. Ben 210 şu paketi bitirdim oğlumda. Ama bir 50 tanesinde küçüldüğünü hissettim. Günde o kadar çok bez değiştiriyordum ki bitsin diye kullandım.
Mavidunyamm Bahar03_ ilk günler çok kullanılıyor ama bende 150 tane falan kullanmışımdir. Birde 4 numara için çok erkenci davranmissin. Benjm bebeğim 10 aylık daha yeni yeni 4 numaraya gecicem ben.
Bahar03_ Mavidunyamm pahalilastigi icin hersey 1 paket alayim kalsin kenarda dedim 1 nodan da alayim en azından birer paket alirim fazla degil
Mavidunyamm Bahar03_ zaten 1 paket al çünkü şuan bilmiyorsun bebeğine hangisi yarayacak. Bazı bezler bazı bebeklerde çok yan etki yapıyor , sıkıyor, pişik yapıyor ona göre deneme yanılma yöntemi ile bez alman gerekiyor
seizetheday Bahar03_ 1 paket de 3 numara al fazla alma bence belki yaramaz bebeğine canım biz her türlü bezi kullandık ama molfix şuan 5 numaradayız önce böyle bir şey yoktu şuan pişik yapıyor almıyorum asla