Yelizka1998 Arkadaşlar bugun detaylı ultrason vardı 22 haftalığız kızılay hastanesi Uzm Dr Şerif bey cok ilgiliydi her detayını bize tek tek gösterdi ve anlattı neyin ne olduğunu güvenle gidebilirsiniz.
Girlss19 Yelizka1998 Merhaba ne kadar ücret ödediniz acaba ? Bu arada sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🌸
Girlss19 Yelizka1998 teşekkür ediyorum 🥰 bende araştırma aşamasındayım gideceğim inşallah bebeğin ultrason fotoğrafını veya video şeklinde CD filan verdi mi acaba bazı doktorlar veriyormuş öyle dedi bir kaç kişi birde ortalama kaç dk sürüyor muayene
Girlss19 Yelizka1998 ayrı olarak doktorun giriş ücreti ne kadar acaba hem giriş için hemde detaylı ultrason için ayrı ayrı ücret mi ödediniz ben ikili tarama yaptırırken aynı doktora hem doktora giriş ücreti ödemiştim hemde ikili tarama ücreti ödemiştim birde randevuyu erkenden mi aldınız acaba çok kalabalık oluyor mu ona göre şimdiden mi randevu oluştursam
Yelizka1998 Girlss19 detaylı ultrason için ayrı alıyorsun normal muane için ayrı ancak bu ay örneğin detaylı yaptırırsan muaneye gerek yok aynı çünkü takibimi kızılay yapmadığı için muane ücretini bilmiyorum ama detaylı ultrason 1250 tl cok da kalabalık olmuyor 1.2 hafta once alman yeterli