Derya042_ 33 haftalık gebeyim Bugün dahiliyeye gittim kan verdim ölçüm için tsh 4.53 çıktı doktor baya yüksek dedi kızdı hatta nie daha önce gelmedin die ilaçla kontrol altına çalışalım dedi korktum açıkçası aranızda başına gelen varmı ayni durumda olanlara moral olur belki
FatmaDkmts Derya042_ moralini bozma canım bence bi daha o doktora da gitme bende de çıktı hatta inan ayni degerdeydi ve doktorun koekulacam birşey olmayacağını sadece 2 bucuga düşürmek için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi korkma değerin çok yuksek değil
alitalia Derya042_ doktorunuz haklı malesef. Gebelik boyunca hiç tsh baktırmadınız mı? Benim 2.9 du ama en başından beri ilaç kullanıyorum 2.3 şuan kaç aydır test verip takip ediyorum. Gebeliğiniz de çok ileri artık ilacınızı aksatmadan kullanın ve takip edin mutlaka
Derya042_ FatmaDkmts baya yüksek dedi doğumada az kalmis dedi levotiron verdi umarım dediğiniz gibi olr bebeğe geçmesin de tek derdim o 😥
FatmaDkmts Derya042_ yok canım korkma bende 8 aylıkken ayni değerde çıkmıştı ben 2 3 tane doktora sordum korkulacak herhangi bi şey yok dedi bende levetiron kullanıyorum allahin izni ile birşey olmaz bebisine
Hsrt80 Olabilir kormayin benim hamile kaldığında amaliyet olmuştum tiriyot o ay 33 Ken hamile kaldım ilaçlar dusuriyir takip et 2hafta sonra tekarar ver korkuluvak birşey yok nerden biliceksin yüksek oldugunu
mislinabulut Çok yüksek degil benimki 9du ilaç kullandım 2.5a düşürdüm bu sıralar içemiyorum 31+5 deyiz yine 5e dayanmış
Nihalblt Benim 6.27 çıktı bu kadar tepki vermedi doktor çok olmadığını söyledi hatta ilaca bile yarım başlattı ilk 1 hafta, her ay kontrole gel doğuma kadar kullanıcaksın ilacı dedi sadece, korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum canım seni korkutmuş