ug_fa-3diplomalianne Zeynep966 tozlar kalıntı yapıyo ve makineyi tıkıyor canım bi süre sonra bozuyo sıvı en iyisi, içeriği temiz olanlara bakabilirsin en temizi minoris var ama biraz pahalı ben siveno kullanıyorum onun da içeriği temiz fiyatı da daha uygun
Baharoloji Zeynep966 sabun tozları çok kokuyor tıkıyor temiz içerikli ama ben çok öksürüyorum siveno baby en iyisi kokusuz öneririm
Selcanunal2004 Zeynep966 ebebek de unıbaby indirimi var Oradan yenidoğan sıvı sabun deterjanı aldım tanesi 105 geldi Leke çıkartıcı 60 tlye geldi Birde biberon emzik temizleme 4li aldım oda 135 tl geldi. Ben hepsinden 4er tane aldım stoklamak amacı ile Max 4 tane veriyor :)
bebisimbenmmm Zeynep966 ben aynen roxy aldim ama deterjanı direk makina icine ayiyorum deterjan gozune degil.. butun granul sabunlar o şekilde kullanmak lazim.bencw yoksa kalimti yapabilir ayrica yumusacuk tertemiz yapio..
Selcanunal2004 Goksu2023 evet canım bende bunu aldım Bugün geldi Aynı kutu ile sorunsuz ulaştı Eğer ebebekten aldıysan sorunsuz geliyor dökülme vs olmuyor