Cey_ln 2,5aylık hamileyim ama asla bişey yemek istemiyorum bitkin düşüyorum acil iştahım sıfır sizde de böyle oldu mu ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim
Karanfill Cey_ln valla bende 58 le hamile kaldım 52 ye düşmüşüm. 18 haftalık hamileyim. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor
affa Cey_ln 4ay yemek yiyemedim kilom düşdü.6ayda verdiğim kiloyu anca aldım.7ayda full istahlandim kilolandim🤣🤣🤣
BUSRA-2121 Cey_ln çok normal ilk üç hatta dört aya kadar bende üç kilo verdim yeni almaya başladım. Doktorda normal dedi
Yenianne7 Cey_ln Doktoruna mutlaka danış canım, besinsiz kalma riskin varsa serum vs takarlar. Bende aynı durumdayım ama az da olsa birşeyler yemeye çalışıyorum. Zamanla geçiyor meraklanma 💕
rumeysattnc Ben size benim iştahımdan yollayım sürekli yemek istiyorum kendimi tutuyorum 16+6 şimdiden çok kilo almamak için
Minikmucizem2007 Bende 8haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim hiç halim yok basım dönüyor ağzımda acı bir tat var hiç yemek yemek istemiyorum ama çok da açım. 7 ay böyle mi geçecek korkusu salıyor içimi