Sitare21 Hangi çeşidi daha kullanışlı madre mi, almonte mi, donna mi? Farklarini bilmiyorum merak ettim kullananlar fikir verebilir mi?
mommys1 Sitare21 ben madre aldım anne yanı ve tüm aparatları var diye diğerlerini bilmiyorum o yizden bişey diyemicem kargomda bugün geldi açmak için eşimi bekliyorum biraz ağırdı kutusu 😂
Papatyam17 Sitare21 biz de madre modelini aldık bu kadar kaliteli beklemiyordum açıkçası müzikli oyuncak dönencesi bile var yatağı çok çok kaliteli değil ama idare eder o yüzden ayriyeten yatak almayacağım ama çok güzel eşim de ben de çok beğendik
Seherkoc Biz madre aldik gecen gun geldi kurduk cok şık ve saglam biz cok begendik bircok ozelligi mevcut bayagi kaliteli.. yalniz icinde gelen yatagi bildigin beyaz sunger park yatak ne kadar kaliteliyse hediye yatagida o kadar kalitesiz yataşin twiny yatagini siparis verdik.. madre yi tavsiye ederim. Kurulumu da cok basit youtube da var zaten.
Sitare21 Seherkoc iyi günlerde kullanın.70×100 mu aldınız? Bir de internetten mi almistiniz park yatağı ve içine olan yatağı birnsorun çıkmadı değil.mi?
Seherkoc Sitare21 cok tesekkurler.. evet 70 110 olcusunde. Ben kendi sitesinden siparis verdim normalde 25 agustos yaziyordu ama cok erken geldi. Park yatakta hicbir sorun cikmadi cok sukur butun aparatlari saglam ve tam geldi gercekten cok kaliteli tavsiye ederim. Ama yaninda hediye gelen yatagi biz sevmedik tekrar ayni olcude yatasin yatagini aldik.
mommys1 Sitare21 sağolasın canım valla bilmiyorum herkes o yatakla kullanmış çevremde zaten bebek icin cok yumuşak olmasın diyorlar yatağı hediye nasıl olsa belki kullanamazsak ayroyetten yatak alırım diye düşündüm
Sitare21 Nurhayatt41 güle güle kullanın sanırım ben de bundan siparis edeceğim şu an fiyatta uygun gözüküyor.
Sitare21 Papatyam17 iyi günlerde kullanın. Yatak üst kademeye kalkabiliyor mu peki kademeli mi?Yoksa ilk zamanlar aşağıya eğilip almak zor olacaktır.