pnar1108 Kızlar selam, geçen hafta bugün beta 11 ile öğrendim gebeliğimi. 2 gün sonra 35 olmuştu değer. Bugün yine kan verdim beta 1456. Nasıl sizce değerim?
pnar1108 yesillimonn ya mol gebelik diye bir şey okudum betada çok artış varsa olabiliyormuş o beni bir tedirgin etti açıkçası
Pamuk pnar1108 Artış çok degilki normal.Az olduğunda sorun oluyor.Mol olması için aniden 5bin 30 bin yükselmesi gerek arkadaşımın aniden 150bine cikmisti
pnar1108 Pamuk çok teşekkür ederim o kadar fazla artması gerektiğini bilmiyordum içim rahatladı allah razı olsun
Minikmucizelere pnar1108 anladim canim en iyisi pazartesi doktora git bu degerde kese gozukur ztn iyi olup olmadiginida ogrenirsin icin rahatlar🙂
pnar1108 Minikmucizelere teşekkür ederim canım haftaya perşembe gidicem inşallah görürüz ve sağlıklıdır☺️🙏🏻
ug_fa-3diplomalianne pnar1108 korkma canım benim 26bindi ilk öğrendiğimde sadece ikiz olabilir dedi ama baktı tekti herkesin hormonları ve beta değeri kendine özel dedi bebeği de gördük kalbini de duyduk çok şükür şu an 12+3 herşey yolunda stres yapma ve bebeğini göreceğin günün heyecanını ve keyfini yaşa sadece 🥰
pnar1108 ug_fa-3diplomalianne beni o kadar rahatlattınız ki allah razı olsun, çok yeni olduğu için endişeleniyorum. Haftaya perşembe gideceğiz doktora inşallah keseyi de bebişi de görürüz☺️🙏🏻
ug_fa-3diplomalianne pnar1108 bize de verirsin güzel haberi heyecanını paylaşırsan sevinirim insanların mutluluğuna şahit olmak çok güzel 🌺 sağlıkla alın kucağınıza