Ysn Mucizembenim pastörize olmamış süt ve süt ürünleri çiğ ve az pişmiş et şarküteri ürünleri civa orani yuksek baliklar da yasak cnm
Cglfdn Mucizembenim cig et, balik ve salam sosis turevi sarkuteri urunleri yeme dedi doktorum birde asitli icecekler. Geri kalan herşeyi yiyebilirsin dedi. Midye falan zararli diyorlar cok istersen 2-3 tane yiyebilirsin bisey olmaz dedi
Ysn Mucizembenim pide neden yenmesin cnm ocondeki et pistigi surece. Ama pidenin bebise faydasi olmaz hamur isi tatli kafeindem uzak bol protein ağırlıklı beslenmek iyi cnm et balık tavuk bakliyat sebzde meyve ağırlıklı beslenmek faydalı
GamzeCan Birsenvergili cok iyi pişmesi gerekiyor canım ama bundan sonra tüketmesen daha iyi adını suan hatırlamıyorm ama ciddi bi hastalığa sebep oluyormus bebekte
tugba_kck_1987 Bana doktorum tavuk yeme en tehlikeli olan tavuk demişti ve salam sosis sucuk hiç yemiyorum kola tarzı paketli satılan meyve suları hiç içmiyorum onun dışında mecbur kalmadıkça dışarıda yemek yememeye çalışıyorum bi kadar canım aklıma gelenler
Pelinizm HandeAnne vallahi kayınvalideme geldik başka şehirde hiç bilmiyorum nasıl kaynattı🙄🙄evde hazır diğer yoğurttan yiyordum , yemiim bari kurt düştü içime 🙄
mugece Salam Sosis Sucuk gibi şarküteri ürünleri yenmemeli.Cig deniz urunleri,sushi,midye gibi seylerde tehlikeli.
Deletedmom344 Ya ben temizliğine güvendiğim birinden normal süt alıp iyice kaynatıyorum. Paketli sütlerin süt olduğunu bile düşünmüyorum. Kaynattığım sütü ev yoğurdu yapıp yiyiyorum.
Deletedmom344 Dip balıkları civadan dolayı iyi değil onun haricinde konserverlerde çok sağlıksız. Bir de ciğer iyi değil diye biliyorum ve tabiki bitki çayları kesinlikle yasak. Özellikte ada çayı.
Karacaa Deletedmom344 canım ciğer kansızlığa iyi geliyor ilaç yerine doğal besinlerden ihtiyacı almak daha güzel
Deletedmom344 Karacaa Çok önerilmiyor diye okumuştum ben de Ya bir araştırın isterseniz. Belki fazlası iyi değildir. Bilemedim. :)