cicegim_234 serhan dilan1999 sessizsevda @dolunayes bilmedi @zeynepnur5278 bilemedi @Gunay_14_18 bildi @Aylasss97 bilmedi @ulvana bildi @crazymommy bildi genede hepsine tesekkur edrrim sonucda beim icin zaman harcadilar
Dunyammmm serhan bebeğiniz kasikta sağ taraftaki sol taraftaki acaba kızıma hamileyken soldaydi erkek bebekler sağda olur diyorlar merak ettim 🤭
dolunayes serhan resim atmamissin olur o kadar :) Saglikla gelsin Bu arada resimde kiz hala :) Kac haftalik erkek dedi
serhan Cceylann01 canim ultrason atmistim birde dogum tarihiyle bilmislerdi ama kim hangisiyle emin degilim
Tubabbbaa Bana da yorum yapar larmı acaba meraktan ölecem 
serhan Dunyammmm benim tam tersiydi kizim sagdaydi bu solda bir tane orta yasli teyze gecenlerde dediki ilk hareketini solda hissedersen oglun olur sagda hissedersen kizin olur gerçekten ilk seyirme gibi birsey sol tarafimda oldu
Dunyammmm serhan yaaa hadi hayırlısı ilk defa duydum teyzenin dediğinide kızımı ilk solda hisettjm soldan gelişti 🤭
Ummuhan_Ozer Bunu bende ilk defa duydum bende hep solumda hissediyorum minik de olsa hareketleri doktor yüksek ihtimalle kız ama detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi şimdi bir ay daha beklicez netlik kazanmak için
mombarbie_ cicegim_234 bu bilen arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum vallaha benimkini erkegede kızada benzetenler olsun kafam karma karışık 🤣
ZeynepNur5274 cicegim_234 yaş hesabıyla bakmışız biz sana canım ultrason atmamşsn o eğlencesine yaptığmız hesap gibi doğruluk oranı %70