Mlke987 Merhaba arkadaşlar 17 temmuzda 32. Haftamda raporumu aldım bugün raporumu onaylayacaktı muhasebe ama olmuyor doğum parası aylık alınıyor mu yoksa toplu mu alınıyor bilen varsa yardımcı olabilir Mi
gamzecgr Mlke987 2 seferde yatıyor biri doğumdan sonra 10-15 gün sonra kalanı da doğumdan sonra ki izin bittikten sonra
gamzecgr Mlke987 yok doğum öncesi ve doğum sonrası olarak iki parça olarak onaylanıyor sanırım o kısımda emin değilim
MasalAlparslanMom Mlke987 doğumdan önce 1 raporunuz olacak doğumda o bitecek. İkinci raporunuz başlayacak. Doğum öncesi raporunuz SGK nin ilk rapor parası ödeme gününde yatar. İkincide aynı şekilde rapor süreniz dolduğunda ki ilk ödeme gününde..rapor süreleri dolduktan 10 -15 gün içinde yatiyo para
Eminesentepe1 MasalAlparslanMom yatıp yatmadıgını nasıl takip edebiliriz acaba e devletten nasıl bakılıyor biliyor musunuz
Fundanr Ben iş yeriyle konuşmuştum aylık ödeme olacak şekilde sgk giriş işlemi yapılmıştı ben aylık aldım ben toplu istemedim
MasalAlparslanMom Eminesentepe1 rapor parası diye aratırsanız çıkar,yada PTT kurum ödemeleri diye de çıkar