Cceylann01 Merhaba o anne benim 🙂 bebeğim 16 gündür yaşıyor doktorlar bir gün değil 1 saat yaşamaz demişlerdi.Doğdugunda kanama alanı gözükmedi ama sonra ki ultrason da beyninde kanama alanı gözüktü tekrar bir ultrason çektiler kanama alanının aynı kaldığını ilerleme gözükmediğini söylediler bu olumlu bir haber dedi doktor küçük olduğu için kanama alanının gözükmesi normal dedi ama ilerde sorun yaratır dedi bakalım 3-4 gün sonra tekrardan ultrason çekilecek böbreğinde sorun vardı tedavi edildi kalbinde sorun vardı küçük olduğu için tedavi edildi . Kanı çok az kan veriliyor dün kan ilacına başladı 12 ml 18 ml derken şimdi 30 ml süt içmeye başladı doktor ben bu kadar ilerleme beklemezdim dedi şükür ilerliyoruz minik minik d vitamini aldım kullanıyor şimdi vücudu için kremler istediler onları da aldım. 23+6 da doğdu bugün 26+0 olduk ❤️ Dualarınızı benden esirgemeyin her telefon çalınca hastane arayınca benim yaşadığım korkuyu bilemezsiniz o kadar kötü bir durum ki Rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu başıma geldi olmaz dediğim her şeyi yaşadım bundan önceki bebeğimi de 2 aylıkken kaybettim çok ağladım sonra ailem sağ olsun onların sayesinde ayakta duruyorum ağlayınca sütüm kesiliyor gözlerim bazen o kadar şiş oluyor ki dışarıdaki güneşe bakınca açıyorlar gözlerim belki kan akmıyor ama kanıyormuş gibi ağıriyorlar 🙂. Allah’a emanet ettim oğlumu inşallah sağlıklı bir şekilde yaşar çok minik çok minicik en küçük bebek benim bebeğim. Bir çok hayallim yarıda kaldı eğer yaşarsa hastaneden çıkarsa hepsini inşallah yaşayacağız.